Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Vádli vékonyítása...

Segítség! Vádli vékonyítása lehetséges?

Figyelt kérdés
2 éve szültem és azóta nem igazán mozgok értem ezt sportolásra nagyon hiányzik és csinálnám is csak egy baj van hogy iszonyatosan vastag a vádlim és ez miatt nem merek már lépcsőzni, futni...és ráadásul alacsony is vagyok nincs hosszú lábam és eléggé csúnya az egész!:(((( nagyon el vagyok keseredve!Kérlek segítsetek mivel tudnám csak egy kicsit is vékonyítani a vádlimat? köszönöm
2013. márc. 22. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
10 kilót fogytam, mindenhonnan mentek le a centik, de a vádlim maradt olyan, amilyen. Szóval, ha valaki ír egy hasznos választ, azzal engem is kisegítene.
2013. márc. 22. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:
iszonyatos most énis diétázom és a vádlimnál lötyög az egész abban reménykedek hogy még valahogy át tudom alakítani egy formás vékony szép vádlira..
2013. márc. 22. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Enyém nem lötyög, elég izmos, de azért van rajta zsír is. Utálom.
2013. márc. 22. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is baromi vastag, mióta gyalog járok(fogyás miatt) mégvastagabb. A bokám meg kifejezetten vékony, gondolhatjátok milyen jól néz ki... Télen, csizmában még egész jó, de nyáron, minden szandál, papucs, cipő hülyén áll rajtam.
2013. márc. 22. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Genetika.
2013. márc. 22. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak keveset, de intenzíven eddz rá (fal mellett mondjuk 40-40 sarokemelés -LASSAN) és diétázz (=egészségesen étkezz!!!! EZ nagyon fontos.) + gyalogolj sokat, tempósan, egyhuzamban (30-60 percet).

Azért lötyög a vádlid, mert zsíros és nincs alatta megdolgozott izom. Tudom, mert nekem is ilyen volt és csodák csodájára most 2 centivel kisebb és zsír ment le.

2013. márc. 22. 23:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !!!!!
2013. márc. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!