Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Turbó d-vel való fogyás kinek...

Turbó d-vel való fogyás kinek vállt be?

Figyelt kérdés
s mennyi kilót?
2013. márc. 20. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegnap nezteem boltban.

Baaromi nagyot röhögtem rajta, mert olyan olcso vacak cukros hulladékot àrulnak, hogy a legocskabb parizer + zsemle minöségi étkezés hozza kepest :D

2013. márc. 21. 08:46
 2/5 A kérdező kommentje:
én az eredetire gondolok ami 7ezer ft, én egy hét alatt 5kilót fogytam s érdekelne más vélemény is
2013. márc. 21. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor azert fogytal, mert eheztetted a szervezetedet.

Ezt meg lehet csinalni a 300 forintos zsemlevel es parizerrel is, mint irtam minöségben hasonlòak.. :(

2013. márc. 21. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez azoknak válik be, akik annyira idióták, hogy képesek koplalni azért, hogy kevesebbet mutasson alattuk a mérleg, miközben azt hiszik, hogy közben zsírt veszítettek.

Az igazság pedig az, hogy ugyanolyan kövérek maradtak mint előtte voltak és még dagadtabbak lesznek, ha abbahagyják, mint jelen esetben vannak. Ugyanis egy lelassult anyagcsere következtében, visszatérni a régi megszokott "táplálkozáshoz", egyenlő a zsírraktározással.

A turbó d. és koplaljunk társai kiválóan alkalmasak az izmok lebontására és a még zsírosabb test eléréséhez. Persze, ha huzamosabb ideig csinálja valaki zsírt is fog veszíteni, de kb. úgy fog kinézni utána, hogy nyugodtan bele is feküdhet egy koporsóba. A minőségi fogyás zsírból történik, megfelelő étrenddel és sporttal. Normális fogyási ütem a 0,5-1kg/hét.

2013. márc. 21. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
én naranccsal 2 éve fogytam le 20 kilót 2 hónap , ami csak akkor jött fel mikor terhes lettem. 2 hónapja szültem és mivel a tej 6. héten elment így elkezdtem a diétát és kb ugyanazt elfogom érni mint a naranccsal s tudom h nem fog vissza jönni
2013. márc. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!