Turbó d-vel való fogyás kinek vállt be?
Tegnap nezteem boltban.
Baaromi nagyot röhögtem rajta, mert olyan olcso vacak cukros hulladékot àrulnak, hogy a legocskabb parizer + zsemle minöségi étkezés hozza kepest :D
Akkor azert fogytal, mert eheztetted a szervezetedet.
Ezt meg lehet csinalni a 300 forintos zsemlevel es parizerrel is, mint irtam minöségben hasonlòak.. :(
Ez azoknak válik be, akik annyira idióták, hogy képesek koplalni azért, hogy kevesebbet mutasson alattuk a mérleg, miközben azt hiszik, hogy közben zsírt veszítettek.
Az igazság pedig az, hogy ugyanolyan kövérek maradtak mint előtte voltak és még dagadtabbak lesznek, ha abbahagyják, mint jelen esetben vannak. Ugyanis egy lelassult anyagcsere következtében, visszatérni a régi megszokott "táplálkozáshoz", egyenlő a zsírraktározással.
A turbó d. és koplaljunk társai kiválóan alkalmasak az izmok lebontására és a még zsírosabb test eléréséhez. Persze, ha huzamosabb ideig csinálja valaki zsírt is fog veszíteni, de kb. úgy fog kinézni utána, hogy nyugodtan bele is feküdhet egy koporsóba. A minőségi fogyás zsírból történik, megfelelő étrenddel és sporttal. Normális fogyási ütem a 0,5-1kg/hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!