Mit tegyek? SOS!
Én 183 centi vagyok és kb 60 kg.
Úgy érzem hogy kövér vagyok, és általában a barátom is ezt érezteti velem.
Nagyon rosszul érzem már így magamat.
Viszont jelenleg az érettségimre készülök, és minden szabadidőmet arra kell áldoznom, tehát sajnos bármennyire is szeretnék, jelenleg nincs időm komolyabb ,eredményesebb mozgásra..
Próbaltam meghánytatni magam, de nem sikerült, és nem is akarom veszélyeztetni így magam.
Most a hashajtón gondolkodom, nem tudom az mennyire hatékony..
Kérlek ha tudtok a hashajtos módszerről valamit, vagy más, viszonylag gyors drasztikus módszert fogyásra, osszátok meg velem!
Előre is köszi!:)
Nehogy hanytasd magad vagy hashajtokat szedjel! Tavaly( 7-ikben ) tanultuk bioszbol, hogy a zsirok\ cukrok( mar nem emlekszek pontosan :D) felbomlasa, emesztese mar a szajuregben kezdodik. Ugyis a legtobb kaja felszivodik a szervezetedben azelott amielott kihanyod. Egyel egeszsegesen, valtozatosan naponta tobbszor, kissebb adagokat es koncentralj az erettsegidre.
U.I: nem hiszem, hogy kover lennel. Inkabb tegyel fel egy alakos kepet magadrol.
S.O.S. cseréld le a barátod, és menj orvoshoz (pszichológus), mielőtt eluralkodik rajtad az anorexia, mert az nagyon veszélyes!
Teljesen normál alkatú lehetsz, és NEM KÖVÉR!!!
Itt kiszámolhatod, azt írja, sovány vagy!
Hajtsd el a barátod a lehető leggyorsabban!
Mégis mennyi akarsz lenni 183 centivel?
Igazából.. napi 20 perc edzésre van időd, ez még a szellemi tevékenység fokozása miatt is szükséges, tehát az időhiány rossz kifogás. És a kenyér helyett a salátaevés sem igényel több időt..
Kenyér, cukor, tészta, kefir, joghurt, tej, krumpli, rizs helyett zöldségeket egyél. Magyarul sz.ar kaják helyett természetes táplálékot fogyassz.
Drasztikus fogyás egyébként nincs, csak ha levágod a lábad.. az összes gyors módszer ennyire hatékony, nem segítenek a zsírvesztésben mert az kb. heti 0,5-1 kg fogyási sebességgel lehetséges, ami ennél gyorsabb az már nem fogyás, hanem hasznos tömegvesztés, vagy vízvesztés..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!