Vannak itt bulemiasok? Tenyleg lehet tole fogyni?
Figyelt kérdés
hogy mukodik ez? minden eves utan hanytatja magat? mi ennek a hatul utoje?2013. márc. 20. 17:50
1/7 anonim válasza:
Nem nagyon értek hozzá, de én csak azt tudom mondani, hogy a bulémia egy csúnya betegség. A hánytatással a szádba juttatod a gyomorsavat, ami útközben marja a nyelőcsövet és feljutva a fogaid zománcát is meggyengíti.
2/7 anonim válasza:
Kirohadnak a fogaid,büdös lesz a szád egy idő után már hánytatnod sem kell magadat csak úgy kijön... egyébként rohadtul nem éri meg de ez csak az én véleményem.
3/7 anonim válasza:
le fogsz fogyni szép divatosan csontosra, cserébe kirohadnak a fogaid, marékszámra fog hullani a hajad egy idő után random akkor is visszajön a kaja meg a sav ha nem akarod de mi ez, cserébe azért, ha vékony leszel? ember keress normális módot a fogyásra.
4/7 A kérdező kommentje:
ember 1. ki mondta hogy kover vagyok?
2. ki mondta h hanytatni akarom magam?
a tobbieknek meg koszonom a valaszokat
2013. márc. 20. 21:30
5/7 anonim válasza:
A betegségek közül a hányást utálom a legjobban. Egyszerűen annyira rossz érzés, mar a gyomorsav meg minden. Nem tudom elképzelni hogy ezt hosszútávon hogy lehet kibírni.
6/7 anonim válasza:
Én voltam bulémiás és mondhatom nem volt a legjobb ötlet , fogytam tőle , de aztán nem jött egy ideig a menzeszem és nagyon kétségbe voltam esve még , és igen evés után hánytattam magam.De , ha nem is készülsz kipróbálni bár ezt nehezemre esik elhinni hisz te magad írtad ki "tényleg lehet tőle fogyni?" akkor is vigyázz magadra és tényleg ne próbáld ki , mert nem lesznek jó következményei :)
7/7 anonim válasza:
nem tudom követed e még a kérdést, de én tudom milyen 16 éves vagyok és kb 11 éves korom óta vissza-vissza tér.. az ember azt hiszi, hogy egyszer megteszem semmi baom nem lesz. aztán rájön hogy büntetés nélkül ehet hiszen kihányom és annyi. ha 2 falattal többet eszek mint amennyit (szerintem) kéne máris keresek helyet hogy hányhassak. undorító csúnya BETEGSÉG nem tudok róla leszokni és a legrosszabb az hogy egy idő után már nem is érzed ezt rossz dolognak. soha ne próbálja ki senki.. lehet ez a könnyebb út... de veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!