Elkezdtem a fogyókúrát de?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a fogyokurat, csirkemell + rizs + zöldseg kombóval, annyi kcalt viszek be ezekkel amennyi kb 1-1,5 kg fogyáshoz kell, ma vagyok a dieta második napján, és fáj a fejem, ez emiatt hogy hirtelen átálltam erre a kajálásra? Mert eddig rengeteg csokit ettem, stb stb. Vagy a fejfájás nem is emiatt van? Segítsetek?2013. márc. 20. 17:03
1/7 A kérdező kommentje:
bocs, heti 1-1,5 kg fogyáshoz.
kb 30kg-ot kellene zsírból fogynom.
szobabiciklizek minden nap 30-40 percet, és sulyozs edzéseket is végzek itthon
2013. márc. 20. 17:04
2/7 anonim válasza:
Hát attól tuti nem fáj a fejed, hogy nem csokival tömöd a fejed, hanem csirkemellel. A rizs minek kell hozzá? Hagyd el!
3/7 A kérdező kommentje:
Rizzsel viszem be a szénhidrátot.. nem ehetek csak csirkemellet magában..
2013. márc. 20. 17:11
4/7 anonim válasza:
írtad a zöldséget.
az pont elég szénhidrátnak.
5/7 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? A rizs miatt? Akkor csak edd a keményítőt normális zöldségek helyett.
6/7 anonim válasza:
Túl hamar vettél vissza a szénhidrátból, ha risz akkor legalább ne fehér legyen, inkább barna vagy basmati. Inkább fogyassz alacsony glikémiás szénhidrátokat.
Amúgy igen előfordul ez ha alacsony a szénhidrátmennyiség.
7/7 anonim válasza:
Diéta első hetében nekem is mindig fáj. Eleinte víz megy le, és méregtelenít a szervezeted, a sok felszabaduló méreg, amit eddig kajáltál, éppen ürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!