Valaki segitene kordában tartani magam? Ma elkezdtem a fogyókúrát, de este mégis bezabáltam egy mekis menüt :-S
15/L, 160 centi és 65 kg
1 db. Győri Jóreggelt Keksz + 1 fél alma + tej
Narancsdzsúz ( 100% narancs )
Tonhal, kukorica, natúr joghurt összekverve
2 KFC-s szendvics, de csak csirkehús + saláta+paradicsom+kevés szósz volt bennük
1 natúr joghurt+ 1 diétás KICSI vaniliakrém
S akkor este 1 nagy menü dupla sajtos + 1 csoki fagyi
Hát gyors :-D ......Úgy gondoltam, hogy elhagyom a kenyeret, a cukros üditőket, meg minden mást tehát csak a viz marad, + elhagyom a péksütiket, a tésztákat és a sültburgonyát is !
Ma elmondom miért történt igy különben : szóval azért, mert hittem egy oldalnak, ahol azt mutatta, hogy 2000 kalóriával kéne fogyjak, holott ez rengeteg :- O És akkor arra gondoltam, hogy ezt a napot úgyis elrontottam
anyám, ez nálad a fogyókúra? :D ...
kfcs kaja és a tonhal egész ok, de a többi...
reggelire keksz helyett zabpehely+tejtermék+gyümi vagy szendvics, minél egészségesebb kenyérből, felvágott, sajt és zöldség vagy kenyérféle jófajta + tojás+zöldség pl.
tízórai joghurt + gyümölcs
ebéd rendes kaja, amit anyud főz
uzsonna joghurt/túró gyümi
vacsora hús + zöldség
és kezdj valamit sportolni, de a fogyókúra nem egy reggeli keksszel kezdődik ;)
annak az oldalnak semmi baja, amit említesz, de nem ártana, ha nem csak a kalória részt olvasnád el ;)
amúgy meg nem kifogásokat kellene találni, hanem neki kéne állni sportolni és helyesen táplálkozni, .... amit ettél bőven 2000 kcal felett volt, és erről te tehetsz, nem egy internetes oldal
Mikor leírtad a menüdet azt hittem hízni akarsz:D
Amiket leírtál dobhatod a kukába, helyette sok csirkemell, zöldség, gyümölcs, kevés rizs, és rohadt sok MOZGÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!