Fogyókúra alatt mivel ízesíthetem a vizemet?
nem hiszitek el, amit többen írunk, hogy ez csak egy szokás, hogy a folyadékot édesen akarjátok. rá vagytok állva erre, mint a drogos :) és ha elhagynátok utána nem hiányozna. de ha minden nap azt ismétlitek, hogy édes, édes, édes akkor csak megerősítitek ezt a szokást. amúgy nem lenne kellemetlen akármennyi víz (kivétel, ha tényleg nem jó valahol a csapvíz, de ez azért ritka, és akkor is ott az ásványvíz).
a cukron kívüli édesítő szerek sem biztos, hogy szerencsések amúgy. de ha semmibajotok nem lenne tőle, akkor is fölösleges.
3-5 liter víz rohadtul unalmas 1 nap alatt, ha ti egyhangúan ízek nélkül akarjátok élni világotokat, az a ti dolgotok, de nem értem miért kell itt győzködni az embert... Nem édesen akarom inni, hanem ízesíteni akarom cukormentesen, erre keresek ötleteket, meg tudom inni a tiszta vizet is minden gond nélkül, csak rohadtul UNALMAS.
Feltettem egy kérdést, arra várok válaszokat, nem a mellébeszélésre vagyok kíváncsi.
a víz unalmas..
na ez már tényleg túlfejlődés.
ha nem tetszik, ne igyál semmit. ennyire finnyás nem lehetsz, most már én is azt mondom.
én hogy iszom meg 3-4 litert egy nap? jól esik a víz.
te is csak egy szerencsétlen édességfüggő ember vagy a sok közül, akinek csak annyi kell, hogy egy kicsit visszafogja magát az édes ízek terén. nem még ízesíteni a vizet is! hidd el, nem rosszból mondom, amit mondok. üdv: nemtom már hanyadik válaszoló.
(vagy ihatsz ilyen ízesített ásványvizet(málna, erdei gyümölcs, narancs-mangó stb stb, ha nem zavar h 45kcal/100ml)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!