Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt mivel ízesíthe...

Fogyókúra alatt mivel ízesíthetem a vizemet?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években hozzászoktam a málnaszörphöz, azzal meg is ittam 3-5 liter vizet naponta, de most, hogy diétázom, ugyebár a cukor nem kéne, de a natúr vízből alig bírok leerőltetni 1-2 litert mert undorít az íze.

2013. márc. 19. 21:53
1 2
 11/18 ChristianeF válasza:
Szia :) tudom most le fogtok pontozni de nem érdekel igyál COLA ZEROT! nulla kcal kb mintha vizet innál de mégis finom.meg lehet kapni energia mentes málnát és az is jó.nem azt mondom h minden percben colát de én minden nap megiszom 1 litert (min.) és semmi bajom tőle! 4 éve.
2013. márc. 21. 20:27
 12/18 anonim ***** válasza:

nem hiszitek el, amit többen írunk, hogy ez csak egy szokás, hogy a folyadékot édesen akarjátok. rá vagytok állva erre, mint a drogos :) és ha elhagynátok utána nem hiányozna. de ha minden nap azt ismétlitek, hogy édes, édes, édes akkor csak megerősítitek ezt a szokást. amúgy nem lenne kellemetlen akármennyi víz (kivétel, ha tényleg nem jó valahol a csapvíz, de ez azért ritka, és akkor is ott az ásványvíz).

a cukron kívüli édesítő szerek sem biztos, hogy szerencsések amúgy. de ha semmibajotok nem lenne tőle, akkor is fölösleges.

2013. márc. 21. 20:35
 13/18 A kérdező kommentje:

3-5 liter víz rohadtul unalmas 1 nap alatt, ha ti egyhangúan ízek nélkül akarjátok élni világotokat, az a ti dolgotok, de nem értem miért kell itt győzködni az embert... Nem édesen akarom inni, hanem ízesíteni akarom cukormentesen, erre keresek ötleteket, meg tudom inni a tiszta vizet is minden gond nélkül, csak rohadtul UNALMAS.

Feltettem egy kérdést, arra várok válaszokat, nem a mellébeszélésre vagyok kíváncsi.

2013. márc. 22. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

a víz unalmas..

na ez már tényleg túlfejlődés.

ha nem tetszik, ne igyál semmit. ennyire finnyás nem lehetsz, most már én is azt mondom.

én hogy iszom meg 3-4 litert egy nap? jól esik a víz.

te is csak egy szerencsétlen édességfüggő ember vagy a sok közül, akinek csak annyi kell, hogy egy kicsit visszafogja magát az édes ízek terén. nem még ízesíteni a vizet is! hidd el, nem rosszból mondom, amit mondok. üdv: nemtom már hanyadik válaszoló.

(vagy ihatsz ilyen ízesített ásványvizet(málna, erdei gyümölcs, narancs-mangó stb stb, ha nem zavar h 45kcal/100ml)

2013. márc. 22. 18:47
 15/18 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz egy egyszerű kérdésre válaszolni, tartsd meg magadnak a véleményedet, ez nem egy fórum... ne mondjátok már, hogy ti az év 365 napjában, nem isztok semmi mást csak sima natúr gyógyszertári desztillált vizet bakker... és a szövegértésed is a béka segge alatt van... nem az édes ízt keresem, hanem ízt... adtak már jó ötleteket sokan, de ti az ilyen maszlag mellébeszélős hülyeségekkel álljatok már le senki nem kíváncsi rátok.
2013. márc. 22. 20:24
 16/18 A kérdező kommentje:
igyatok vizet, egyetek natúr csirkemellet ,natúr rizzsel, ne érezzetek semmi ízt a nyelvetekkel soha ha az nektek jó... de ne irkáljatok feleslegesen nemlétező válaszokat.
2013. márc. 22. 20:28
 17/18 ChristianeF válasza:
Igaza van a kérdezőnek.Itt mindenki akkora seg@fej..nem segítenek és a kérdésedre válaszolnak,hanem kioktatnak és belédkötnek..sok n00b.
2013. márc. 24. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Legközelebb azt is írd meg, milyen választ szeretnél olvasni. Az ízek kavalkádját élvezni rengeteg ételféleség van, amit korlátlanul lehet enni és rengeteg fűszer,ami kifejezetten ajánlott.
2013. márc. 24. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!