Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt mivel ízesíthe...

Fogyókúra alatt mivel ízesíthetem a vizemet?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években hozzászoktam a málnaszörphöz, azzal meg is ittam 3-5 liter vizet naponta, de most, hogy diétázom, ugyebár a cukor nem kéne, de a natúr vízből alig bírok leerőltetni 1-2 litert mert undorít az íze.

2013. márc. 19. 21:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha szereted a savanyút, akkor citromlével. (:
2013. márc. 19. 22:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Teát is ihatsz (cukor nélkül) én azzal teszem változatosabbá a folyadékbevitelemet (zöld teát iszok egészen pontosan).

De a citrom is jó ötlet, és ha jól tudom még a fogyásban is segít.

2013. márc. 19. 22:17
 3/18 anonim ***** válasza:
semmivel :) ez csak szokás. ha egy ideig vizet iszol, majd szépen hozzáidomul az ízlelésed és olyan természetes lesz, mint a lélegzés.
2013. márc. 19. 23:07
 4/18 anonim ***** válasza:

#3: Ha rossz a víz, nem szokja meg, legalábbis nem mindenki. Ahol laktam, 25 éven át nem szoktam meg a vizet, nagy szomjúságot kivéve sosem tudtam meginni ízesítés nélkül. Nem ittam volna a levesen kívül, ha nem ízesítem.

Én is azt tudom mondani, mint a többiek, citrom, tea. Meg lehet próbálkozni gyömbérrel és citrommal is, de abban kicsi a tapasztalatom, csak szódával és mézzel ittam, de fantasztikus volt. Gondolom, simán se lehet rossz. Friss gyömbér volt.

2013. márc. 19. 23:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Pl. akár egy késhegynyi szódabikarbónával. Kiváló lúgosító.
2013. márc. 20. 06:44
 6/18 anonim ***** válasza:
én citromlével szoktam, ahogy a teákat is.
2013. márc. 20. 09:48
 7/18 A kérdező kommentje:
egyenlõre citromlé és édesítõszer mellett döntöttem, de várok még ötleteket.
2013. márc. 20. 12:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért kell ízesíteni? A víz nagyon finom.
2013. márc. 20. 12:42
 9/18 A kérdező kommentje:
3-5 liter vizet egy nap, főleg ha az ember egyáltalán nem kívánja azt, akkor nem valami könnyű lenyelni, de biztos nem voltatok még hasonló helyzetben...
2013. márc. 20. 14:37
 10/18 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!

Én is nagy szörpös voltam. Olyan töményen ittam mindig, "szinte nem is raktam hozzá" vizet. :)

A víznek szerintem nagyon jó íze van, az ember becsülni fogja egy idő után. Miden fejben dől el.

Ha nem tetszik a víz, ne idd. De mást se helyette. Meglátod, mennyire imádni fogod utána, hogy nedves lesz a szád :DD

Én már fél éve csakis vizet iszok, egyszer-egyszer gyógyteát, de ízesítetlenül.

Mi lesz veled, ha nem tudsz majd mit inni? A sivatagban is elutasítod a karavántól a vizet, mert nem elég édes?? :D

Ne legyünk ennyire betegek már, könyörgöm! Szerintem már minden ember túl van fejlődve ;D

2013. márc. 21. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!