Fogyókúra alatt mivel ízesíthetem a vizemet?
Teát is ihatsz (cukor nélkül) én azzal teszem változatosabbá a folyadékbevitelemet (zöld teát iszok egészen pontosan).
De a citrom is jó ötlet, és ha jól tudom még a fogyásban is segít.
#3: Ha rossz a víz, nem szokja meg, legalábbis nem mindenki. Ahol laktam, 25 éven át nem szoktam meg a vizet, nagy szomjúságot kivéve sosem tudtam meginni ízesítés nélkül. Nem ittam volna a levesen kívül, ha nem ízesítem.
Én is azt tudom mondani, mint a többiek, citrom, tea. Meg lehet próbálkozni gyömbérrel és citrommal is, de abban kicsi a tapasztalatom, csak szódával és mézzel ittam, de fantasztikus volt. Gondolom, simán se lehet rossz. Friss gyömbér volt.
KÉRDEZŐ!
Én is nagy szörpös voltam. Olyan töményen ittam mindig, "szinte nem is raktam hozzá" vizet. :)
A víznek szerintem nagyon jó íze van, az ember becsülni fogja egy idő után. Miden fejben dől el.
Ha nem tetszik a víz, ne idd. De mást se helyette. Meglátod, mennyire imádni fogod utána, hogy nedves lesz a szád :DD
Én már fél éve csakis vizet iszok, egyszer-egyszer gyógyteát, de ízesítetlenül.
Mi lesz veled, ha nem tudsz majd mit inni? A sivatagban is elutasítod a karavántól a vizet, mert nem elég édes?? :D
Ne legyünk ennyire betegek már, könyörgöm! Szerintem már minden ember túl van fejlődve ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!