Körülbelül hány percig és heti hány alkalommal kell kocogni ha valaki igy akar fogyni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 13:55
1/3 anonim válasza:
Heti 7 nap, 1 óra folyamatos séta, reggel éhgyomorra, előtte fehéjre, utánna már szénhidrátos kaja is mehet, de normális diéta és súlyzós edzés nélkül semmit nem ér.
16-20 hét az optimális idő a diétához.
2/3 anonim válasza:
Heti legalább 3 alkalommal,és min.1 órát gyaloglás,1/2 óra kocogás.nem kell feltétlenül súlyzózni,elég tornáznod.Hasra,fenékre,lábra.Napi 20 percet.Az igaz,diétára szükse´g van,de nevonj meg magadtól semmit az e´dességen(üdítök),sóson kívül semmit.
Mert ha abbahagyod a megvonást,gyorsan vissza jönnek a kkilók.(tapasztalat)egyél de kevesebbet.Egészségesen,e´s mozogj minden nap.
3/3 anonim válasza:
Nekem elég volt napi 10 perc kocogás, majdnem minden nap (de heti 4-5ször biztos), és mellette 20 percnyi célzott torna... Mondjuk én nem vagyok egy nagy sportember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!