Napi 1000-1200Kcal bevitellel, lehet fogyni? Természetesen mozgás is van mellette, heti 3-4 alkalommal.
1000-1200 kcal? Ha 3 napig ennyit eszel, és még mozogni is tudsz mellette, akkor szívből kívánom, hogy szaladjon le rólad az a tetemes 15-20 kg :))
Egyébként, szép lassan, fokozatosan kell csökkenteni az ételeket, máskülönben nem lesz eredményes a diéta.
Hagyd ott a francba azt a dietetikust! Heti 0,5-1 kiló a normális fogyás. Ne feledd, hogy a 15-20 kilót sem egy hónap alatt kaptad magadra (hacsak nem betegséged volt), ne is akard annyi idő alatt megszabadulni :)
Ja, és a legfontosabb: ne add fel idő előtt :)
szerencsére nem betegség miatt jöttek fel a kilók, 2 szer belekezdtem a diétába, de nem volt kitartásom, most már nagyon elszánt vagyok, és nem fogom idő alatt abba hagyni, szerintetek mennyi idő alatt megy le ez a felesleg? ja és kenyeret, lisztet,lisztes dolgokat, cukrokat, cukros üdítőket mellőzöm, én mindig is nagyon sok üdítöket meg ilyen cukros löttyöket ittam, még a leves mellé is megittam vagy fél litert, de már kb 2 hónapja sikerült erröl is leszoknom, és azota szénsav mentes ásványvizet iszok...mondjuk ez tök jo h arrol sikerült leszoknom, mert volt amikor napi 2 litert is megittam az ilyenekböl, mos jo ha havonta megiszok egy pohárral....
remélem sikerülni fog leadni azt a 15-20 kilót.. ja és ez kb 3-4 év alatt jött fel, elötte sovány voltam, még nagyon is...:S
*a dietetikus azt mondta h 1000-1200 kcla-t egyet naponta, 3 étkezéssel.de csináltam egy hétig aztán feladtam mert éheztem
Akkor mi a kérdés? Ugyanúgy éhezni fogsz és feladod! Ezért fogod visszahízni! Hosszú távon nem lehet 1000 kalórián élni. Ráadásul az anyagcserédet is tönkrevágod. A nagy koplalás után minden "falatot" tartalékolni fog a szervezeted a következő éhezésre, és sokkal gyorsabban hízol, mintha nem koplaltál volna.
Alakíts ki olyan táplálkozási szokásokat, amiket életed végéig tudsz követni. Mert ha ezt nem teszed, ugyanúgy hízol 20 kilót 3-4 év alatt, ahogy eddig, hiszen ugyanazokat a kajákat fogod enni, amitől meghíztál most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!