Napi 200 kcal alatt eszem ez is soknak tüneik napi kb 150 kcalt eszek mennyit fogyhatok igy 1 hónap alatt?
hagyjátok már békééén >.<
am én is ugyan így ezek,mint a kérdező..napi 200kcal suli mellett. vagyis: 1 alma(50kcal),1 müzliszelet (70kcal), 1 doboz norbi whey drink(70kcal)..vagyis igenis ki lehet jönni nagyon szépen a 200kalóriából is^^ am volt mikor 2,5hónapig bírtam 300kcalal,és nem ájultam akkor még egyszer sem el,max szédültem. és most újrakezdem, amig el nem érem a kívánt súlyt^^ eddig 2 hét alatt 5kiló ment le^^
am meg énis kérdeztem már hasonlót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
1.válaszoló vok
Ezzel az egésszel amúgy tényleg aza baj (elszántság ide vagy oda) hogy idővel annyira hiányozni fognak bizonyos ételek, főleg ha előtted eszik, hogy nagyon. Mellesleg arról nem esett szó hogy az egész életed ekörül a szarság körül fog forogni. Nemtudsz elmenni majd egy üveglap (kirakat stb.) elött h ne nézd benne a hasadat vagy a seggedet a tükörben. Aztán a youtubon már csak az anorexia és thinspo szavakra keresel rá, és hogy elne felejtsd h koplalsz az mp3-adat telerakod "anás" zenékkel. Minden este a mérlegre ácsingózol, a centit szorongatod és nézed a tükörben magad, órákig is akár, nézed hogy honnan kéne még és mennyit fogyni, és halálra rémülsz ha étkezés után több vagy 0,5 vagy 1 kilóval. Hazudsz a szüleidnek, a barátnőd előtt sem eszel majd, dvd-s mozis esték alkalmával csak light kólát iszol.
Ne ess bele ebbe.
A 3. válaszolónak meg egy k.rvanagy lóf.szt a s.ggébe. azt
puszi
ma 16:43:
Meg tudod indokolni, vagy csak a buta pofádat jártatod feleslegesen?
15:39es vaok
a 17:34esnek: már február óta nem jött meg..szal..>.< am 27es farmert hordok,ezért a 29es nem a célxD a 25ös az^^
15:39es
így legalább a gyerek koporsóba is beleférsz majd... 25ös farmer, te jó ég, hacsak nem vagy 145 centi alatt nem is értem :S
15:39
Hát neked se lehet nagy csípőcsontod. Gratulálok, b.szd el erre az életed. Tudod ha beszélnél egy rákos beteggel és látnád hogy ő mennyire akarnak élni, nem ilyen sz.rságokkal foglalkoznál hogy 25 ös vagy 27 e a farmerod, ugyis csak a pasid látja ha leveszed,de őt meg ugyse a gatyád mérete fogja érdekelni...
de mindegy csináld csak majd jól megszivod.
Kérdező,Te pedig próbálj vmi középutat találni ha mindenképp változtatni akarsz magadon.
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!