Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 200 kcal alatt eszem ez...

Napi 200 kcal alatt eszem ez is soknak tüneik napi kb 150 kcalt eszek mennyit fogyhatok igy 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
169 /65 kiló vagyok :"(
2009. szept. 15. 21:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Ez amúgy olyan hülyeség, mert hiába fogysz le az álomsúlyig (már ha testileg és lelkileg kibírod addig) akkor sem fogod utána megtartani.

Énis voltam anorexiás meg bulémiás is úgyhogy nem csak úgy mondom. Szerintem egyél sokszor keveset és lassan, vágd fel apróra a kaját és igyál hozzá vizet vagy valamit. Úgy sokkal hamarabb jól laksz és alig ettél vmit így nyugodt szivvel ehetsz mondjuk két óra mólva megint.

2009. szept. 15. 21:56
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Hát valószínűleg éhenhalsz. Napi szukséglet ennek több mint 10 szerese.
2009. szept. 15. 21:57
 3/20 anonim ***** válasza:
59%

Ezt elírtad.

2000 kilokalóriát eszel és 1500 -ra szeretnéd csökkenteni.

Ha nem mozogsz mellette, ez nem sokat fog érni.

500 kalóriadeficit az 15.000 egy hónapban.

Ez osztva 9 -el (a zsír fűtőértéke)....

Olyan 1,5 kiló egy hónap alatt lemehet, de ez az elméleti maximum.

Ugyanis nem mindegy, miből tevődik össze az a 1500 Kcal.

Ha nem jól csinálod, lassulhat az anyagcseréd így a fogyás megáll. Ha mozogsz, sportolsz mellette, akkor már könnyebb dolgod lesz.

2009. szept. 15. 22:02
 4/20 A kérdező kommentje:
köszi , elsö válaszadó: épp ezaz hgy nem tudok nyugott szivvel enni és a napi 150 -200 kalóriát is soknak érzem és büntudatom van miatta
2009. szept. 15. 22:03
 5/20 A kérdező kommentje:

3. válaszoló:nem irtam el ennyit eszek max 200 nem 2000 hanem 200-at vagy 150-et

és soknak érzem , nem irtam el

2009. szept. 15. 22:05
 6/20 anonim ***** válasza:
26%

Értsd már meg, hogy nem ehetsz 200-at!

Már nem élnél.

Csak az agynak, keringési rendszernek, szívizomnak több energiára van szüksége, mint 200 Kcal.

És a mozgásról még akkor nem is beszéltünk.

Ha egész nap fekszel egy sötét szobában mozdulatlanul, akkor is többet elhasznál a szervezeted.

Tuti, rosszul számolod...

2009. szept. 15. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
59%

Hát már ne haragudj, de ennek kicsit kamu kérdés szaga van...

Napi 200 kcal.. 2 túrórudi kb.

Na ha emellett nem csak egy sötét szobában ülsz egész álló nap, akkor ennek legalább 5*-se kellene!

Vagy lehet nem kamu hanem csak simán butaság?

2009. szept. 15. 22:10
 8/20 anonim ***** válasza:
43%

Írd már le miteszel, te idióta!

Had röhögjünk 1 jót.

És te vagy 65 kiló?

Ne kamuzzál már, ki hiszi ezt el neked?

És én még jóindulatúlag megpróbáltam segítni neked a 3. válaszban...

2009. szept. 15. 22:10
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

[off:Ne csesztessétek már és mi van akkor ha 65kg?az anorexiások sem 40 kg-ról indulnak egyszer ők is voltak ennyi.]

válasz:nem fogsz annyit mint gondolnád mivel elég hamar falásrohamaid lesznek amivel még hizni is fogsz le fog állni az anyagcseréd és ha utána rendesen eszel akkor méginkább vissza hízol a lassú anyagcsere miatt.Székrekedésed lesz meg minden kellemes dolog ha meg jól birod akkor kihullik a hajad szürke lesz bőröd ...stb

2009. szept. 15. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Olyan bunkók vagytok! Nem értetek semmit, akkor hogy idiótázhatjátok le?!

Én voltam anorexiás. 65 kilóval kezdtem és 500 kcal-lal. Marha lassan indult be a fogyás, és a végén igenis csak napi 2-3 almát ettem. Azt 200 kcal sincs, drágáim, mégis életben voltam. Igaz szédültem, rengeteget aludtam, nehezen mozogtam, de éltem.

Kérdező, te meg AZONNAL hagyd abba ezt a f@szságot és kezdj inkább sportolni, ha nem akarsz 35 kilósan egy pszichiátrián kikötni ahol naponta hatszor addig kell ülnöd az asztalnál amíg meg nem eszed. Komolyan mondom! Ne szórakozz ilyenekkel, mert beteg lehetsz. A fogyás pedig nem is lesz egészséges, mert a táplálékhiány miatt az izmot bontja először a szervezeted. A végén egy csontsovány, lógó bőrű, elöl-hátul lapos, megkeseredett kiscsaj lesz belőled - és nehéz abbahagyni. Állj le, kész.

Azonkívül fordulj pszichológushoz, mert ez egyáltalán nem olyan súly, ami miatt hű de nagyon fogyózni kéne. Ha reggelente futsz fél-1 órát, tökéletes alakod lesz.

Minden jót.

2009. szept. 15. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!