Hogy tudnék lefogyni? Segitenétek?
Figyelt kérdés
32 éves lány vagyok 83 kg. 178 cm magas. a hasamrol de legföképp a combomrol szeretnék. kb 10 kg-t kellene. diétázok ha azt mondjátok de a tornával vannak problémák. sokat nemc tudok csinálni, nem tul jo a szivem sajnos. segitsen valaki rajtam, nagyon el vagyok keserdeve, már a házasságom is lassan rámegy.. és este jön rám mindig az éhség. nappal elvagyok délutánig ugy hogy nem eszem..2009. szept. 15. 17:24
1/2 anonim válasza:
szénhidrátmentes étkezés!!!
Norbi módszere,nekem mint ember nem szimpi,de elismerem hogy jól kitalálta az update-et.
2/2 A kérdező kommentje:
szia köszi, már ezen is gondolkodtam, volt hogy birtam egy két hétig, aztán megint elöjött a tökmag .. torna nem ment. de az elöbb rávettem magm, és tornáztam kicsit negyed orát, a szivem nem nagyon birja.. de ujra fogom probálni. köszi
2009. szept. 15. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!