Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és 55 kiló...

12 éves vagyok és 55 kiló (többi lent)?

Figyelt kérdés
Szóval 164 cm vagyok és 55 kiló, már 5 hete mozgok minden nap (futás,szobabicikli) és egészségesebben eszem. de még mindig 55 kiló vagyok és nem látok változást, de mindneki azt mondja hogy milyen karcsúbb lettem. szerintem egyáltalán nem.. mit csináljak hogy látszodjon is vmi? 12/L

2013. márc. 16. 13:22
 1/6 anonim válasza:
32%

Diéta + heti 4-5x aerob/kardio edzés!

Étrendből legyen kiiktatva ! : édességek,cukrok,málnák,zsíros ételek !!! :)

2013. márc. 16. 13:48
 2/6 anonim válasza:

Szerintem próbáld ki a pilates-t. Azt mondják nagyon hasznos, nagyon jó alakformáló és leadja a feszültséget. Viszont lehet azért nem fogysz, mivel neked ilyen a testalkatod (ilyenek a génjeid). Ez ellen nem tehetsz semmit, csak megtanulsz azzal élni, hogy te ilyen vagy és elfogadod ezt a tényt. Szerintem mindenkinek kijár, hogy jól érezze magát a bőrében, attól függetlenül hány kiló. Ha azt mondják, hogy karcsúbb lettél, akkor biztosan úgy van. :). Mások mindig jobban látják az ilyesmit. :)

És ne aggódj, ha te elfogadod magad ilyennek, ergo jól érzed magad a bőrödben, akkor mások szemében sem zavar sok vizet. :)

2013. márc. 16. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, ha azt mondják karcsúbb lettél, az úgy is van. Neked nincs sok súlyfelesleged, valószínű hogy a rendszeres mozgás miatt az elégetett zsírt izom cseréli fel, ami pedig súlyban többet nyom, ezért nem érezhető a változás. Ne add fel, most már nem sokat fogsz fogyni, hanem formásodsz! A legrosszabb amit tehetsz hogy sanyargatni kezded magad, vagy feladod és "zabálni" kezdesz. Fogj egy mérőszalagot és azzal mérd magad derékon, csípőn, combon, és látni fogod a változást, ha mérlegen nem is!
2013. márc. 16. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat .. csak a derekamról ment 2 centi:) de az nem is látszik szerintem.
2013. márc. 16. 16:14
 5/6 anonim válasza:

Az ember magát mindig negatívan látja !

Kivéve a beképzeltek....

2013. márc. 16. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:
:).
2013. márc. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!