Mostanra eljutottam odáig, h max 300 kalóriát fogyasztok egy nap, de a bmi-m sajna elég magas, 17.30. Anorexiásnak számítok?
Nem tudom mennyi idős vagy, de el kellene engedned magad, és nem ezen görcsölni állandóan. Adj magadnak egy hetet, amikor mindent megeszel, amit kívánsz. Programozd be az agyadba, hogy most ez lesz, így lesz jó, és ez az 'önkínzásod' része.
Ha ezt folytatod továbbra is, másról sem fog szólni az egész életed, minthogy a kalóriákat számolod. Nem fogod élvezni az életed. Érted? Egy önmarcangoló, gyenge senki leszel.
Szívd fel magad! Igenis meg tudod csinálni!!! Le tudsz állni és helyre tudsz jönni magadtól!!!!
Szia!!! Hallod... Én is ugyan így vagyok!! msn-en nem tudnánk beszélni? nagyon örülnék neki... vagy már " meggyógyultál " ? Csak beírtam ide a keresőbe az anorexia szót és kihozta ezt a kérdést is... nagyon sokat foglalkozok a témával mert sajnos én is nagyon arra haladok de nem tudok megállni a lejtőn :((
Ha gondolod írj, szabolivike@citromail.hu , utána msnezhetünk is ha gondolod... nagyon örülnék, ha tudnék valakivel erről beszélgetni, akivel megértjük egymást... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!