Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire jó ez így? 15 éves...

Mennyire jó ez így? 15 éves vagyok, fogalmam sincs, hogy kéne összeraknom a diétát :D

Figyelt kérdés

Szóval a mozgástervem a következő:

Hétfőn futni megyek, van egy futópálya, kb 10 kört szoktam futni. Ez olyan fél óra alatt van meg folyamatos futással.

Kedden kézilabda edzésem van. Szerdán Jillian Michaels dvd-re szoktam tornázni. Csütörtökön megint kézilabda edzés. Pénteken zumbázok, ez kb 40 perc. Szombaton pihenek. Vasárnap meccs van :)

Eddig össze-vissza ettem mindent, most találtam ki a következőt:

Reggeli: gyümölcsös müzli

Tízórai: egy alma

Ebéd: a suliban ebédelek, azt eszem amit kapok :D De elég változatosan főznek, és általában finom is. Olyan közepes adagokat gondoljatok.

Vacsora: amit anyu készít, ez is változó, de már nem eszek semmihez kenyeret :D ha viszont nem főtt kaja van, akkor általában magos zsemlét eszem, kőrözöttel, vagy sajttal és retekkel.

2013. márc. 13. 18:30
 1/5 anonim válasza:
Ha van időd szerintem fuss többet!
2013. márc. 13. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben :) Majd próbálom úgy szervezni a napomat :) És kb. mennyi legyen akkor? 1 óra? Másfél?
2013. márc. 13. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell többször fuss, tapasztaltból mondom, hogy több tízezer forintos speciális futócipő nélkül tönkremennek az ízületek. Mivel látom eléggé kötött az etrended mert a menzara és anyudra vagy ráutalva. Reggelire nem jó a cukros müzli a kukába való tejjel. Előző este dobj össze valami salit, azt edd meg reggel. Vacsora főtt tojás vagy halkonzerv szintén valami zöldséggel.
2013. márc. 13. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:
A müzliben nincs cukor, és nem szeretem a tejet szóval csak magában eszem. :) De köszi az ötletet, a salátákat és a tojást is szeretem.
2013. márc. 13. 21:22
 5/5 OoVvSs válasza:
reeggel kell az energia, ami cukor és szénhidrát. és este ne nagyon egyél mert este már nem mozogsz annyit ezért nem hasznosítod a fölösleget. rád fog rakódni!! mozogj többet, mert ez nem valami sok! este még lefekvés előtt (ha nem szoktál túl fáradt lenni) akk csinálj felüléseket, fekvőtámaszt stb. ez nagyon jól beválik hisz ha nem eszel sokat este akk nincs fölö9s kalória amit elégethetne a szevezeted ezért a készleteihez fog nyúlni. és mellesleg nagyon jó lesz az állóképességed is :)
2013. márc. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!