Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Fogalmam...

Mit tegyek most? Fogalmam sincs mit csináljak, félek egy kicsit. Milyen bajom lehet belőle ha nem hagyok fel ezzel?

Figyelt kérdés
Nagyon el voltam hízva és nem sikerült sehogy le fogynom de nagyon akartam. De az lett az ára hogy bulimiás lettem nem bírom abba hagyni félek hogy vissza hízom nagyon rossz volt úgy. De nem akarom senkinek elmondani csak itt tettem közé. Szüleim se tudják de kezdenek gyanakodni. de annyira szégyellem. mit csináljak?
2011. jún. 25. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
hánytatod magad vagy/és extrém sokat tornázol? És emellett egyszerre baromian sokat eszel összevissza?
2011. jún. 25. 21:10
 2/4 anonim válasza:
Akarat kell hozzá, hogy erről leszokj. Tényleg le kéne, az étrendeden pedig változtass, hogy később se hízz vissza.
2011. jún. 25. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen egy szakértőhöz kell fordulnod. Ez egy komoly betegség, tudom, én is csinálom. (Nálam felváltva éhezés/ evés és hányás van) Tönkreteszed magad ezzel, hidd el. Én évek óta küzdök vele. Csak egy pszichiáter vagy pszichológus segíthet!!

Amúgy, ha érdekel, van erről egy segítő könyvem...nem tudom mennyire vagy elszánt a változtatásra...szal, ha gondolod elküldöm, írj privit!

2011. jún. 25. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, mert belehalhatsz.

Nekem is fogyónak indult, anorexiaféleség lett belőle, aztán most, h tömnek, átment hányásba - de csak mert baromira sokat kell(ene) ennem egyszerre, és nem bírom, hiába próbálok tenni, van, mikor kijön. De nem fogják fel, csak zabáltatnak.

Most meg áll a bál, mert "hánytatom" magam, holott nem, csak hányok, mert összevissza sok kajával etetnek.

2011. jún. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!