Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1,5 hónap alatt belefogyhatok...

1,5 hónap alatt belefogyhatok a nadrágomba, ha így csinálom?

Figyelt kérdés
1,5 hónap múlva fontos esemény lesz.Van egy kedvenc nadrágom ami 24-25 ös a mostani méretem 26 os.A 25 ös is rámjön csak kicsit szorít,és szeretnék jól kinézni benne.Arra gondoltam h Reggelire joghurtot ennék light medvesajttal,edbédre párolt zöldséget,salátát v zellerkrémlevest vacsira meg papadicsomsalátát vmi fehér hússal inni csak víz meg zöld tea .heti 4x1 óra dance aerobic.Ez így jó? Legalább nem az utolsó hét alatt kapok észbe h jaj fogynom kell.Ennyi idő elég lesz 3-4 kg leadására?
2009. szept. 14. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
persze, nagyon jó, csak reggel kéne enned egy kis tk. kenyeret, mert gabonára is szükségünk van
2009. szept. 14. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

legalább délelőtt egyél valami normális szénhidrátot! cukorbeteg vagyok, tudom miről beszélek. ha nem ennék szénhidrátot, a nap végére összeesnék, mert az inzulin bizony dolgozik, még ha nem is eszel. ne csak zöldségeket, hanem némi gabonatartalmú, szárazabb dolgot is. egy zsemle reggelire, rizs ebédre.

no tészta, no cukor, no pizza, no kola, és társaik.

naponta legalább 2 liter víz. a mozgás tök jó! csináld rendszeresen.

sok sikert!

és kérlek tényleg halgass rám, hidd el, így is fogyni fogsz, nekem is sikerült.

2009. szept. 15. 00:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sajnos ennél több kajától nem fogyok,már próbáltam :( ,De ezzel is lefogyhatok? Ennyi sport elég lesz?
2009. szept. 17. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Tökéletes!!! Ha ezt betartod tuti hogy
2009. szept. 18. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

folytatás:

tuti hogy bele fogsz fogyni és a mozgást még utána se hagyd abba!!! Nagyon fontos!

2009. szept. 18. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi szépen
2009. szept. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!