Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyi mozgás elég?

Ennyi mozgás elég?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni hogy kb. naponta 40 perc futás elég hogy fogyjak?

Sajnos szerintem ennyit nem bírok teljesen végig futni(de ez remélem majd változik idővel), ezért úgy gondoltam hogy tíz percenként pihenőt tartanék. Szerintetek úgy is jó vagy mindenképpen fussam végig a 40 percet?

16/73kg/L

2013. márc. 10. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
1 perc lassú futással kezd majd 2 perc gyorsabbal utánna 1 perc intenzív séta ezt ismételgesd és így jó lesz :)
2013. márc. 10. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha nagyon elfáradtam akkor sétáljak?:D Tehát semmi képen se áljak meg? Rendem köszönöm ment a zöld pacsi :).
2013. márc. 10. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért pont futás? Csak kérdezem. Oké, én túlmelegszem és kifulladok, sosem tudtam futni, de amúgy sem tesz jót a térdeknek. Nyilván van, aki szabadnak érzi magát tőle vagy valami, s az erős lábizmokkal és bemelegítéssel és aa nem túl kemény talajon futással úgyis lehet segíteni a térdproblémán, de úgy veszem észre, sokaknak eszükbe se jut más mozgásforma, s nem tudom, Te ilyen vagy-e.

(Én biciklizek, hegyekben teljesítménytúrázom és súlyzózok izomcsoportokra, hogy minden meg legyen mozgatva :))

2013. márc. 10. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
shiNIN: Nem tudom hogy vagy ezzel én szeretek futni tudok közben gondolkozni és néha a zene erőt add hogy folytassam. Nekünk is van szoba biciklink de én azt túl unalmasnak tartom, azért köszönöm a véleményed :).
2013. márc. 11. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, az teljesen rendben van, ha Neked jó, erre igyekeztem utalni is előző kommentem egy pontján. Csak tényleg felmerül bennem néha, hogy egyesek tuti nem élvezik, csak nincs jobb ötletük, azoknak jobb lenne mást keresni :)

De érdekes, szeretsz futni, pedig még nem tudsz sokat... Én mindig kifulladtam, úgyhogy nem is szerettem futni sosem :( Gyalogolni viszont nagyon :) Kinek a pap, kinek a paplan :)

2013. márc. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!