Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hónap alatt mehet le az...

1hónap alatt mehet le az oldalamról hullahoppkarikával?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt muszáj leadnom az oldalamról felesleget.sztetek sikerülhet vele?vagy vkinek sikerült már?
2009. szept. 13. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1honap alatt napi 2x 1óra hullahopkarikázással biztos.Meg ha sok vizet iszol.De ugy csináld hogy ne und meg..mert ha öt perc után is csak nézel ki a fejedből és karikázol akkor bizony nem leszel kitartó..kezdj el nézni valamit a tvben,pl egy filmet és hajrá..én így csináltam..nem volt unalmas csak fárasztó
2009. szept. 13. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap használod, akkor szerintem igen, illetve még egy gyakorlatot tudok javasolni, nekem bevált: súlyzót veszek a kezembe (én 2 db 2 kg-os súlyzót szoktam összefogni) és törzshajlításokat végzek oldalra (arra az oldalra ahol a súlyzól vannak a kezemben), 25-öt, aztán a másik oldalra is 25-öt. Mindkét oldalra megismétlem 5-ször, 5-ször. Minden nap. Nagyon fontos hogy nem lendületből csinálom a döntögetést, hanem erőből, lassan. Nekem ettől látványosan karcsúsodott a derekam. Szerintem ha ezt kombinálod napi 30 perc hullahoppozással, akkor lesz eredménye, tuti.
2009. szept. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!