Miért hízom? Kb 1,5 év alatt leadtam 23 kilót főleg minimális evéssel. De nem bírtam tovább. mit tegyek, hogy ne hízzak, esetleg fogyjak még egy kicsit, de ehessek is? Lehetséges?
Namost 51 kg az nem sok, nem valószínű, hogy sokat kell leadnod.
Egyébként inkább izmot építs, az több kalóriát éget a szervezetben, mint ugyanannyi zsír (ami egyébként semmennyit).
Akkor válassz aerob sportot, fuss, ússz, biciklizz, akármi. Kiüríti a raktáraidat és nem fogsz hízni, az állóképességednek is jót tesz.
Ez a félek eljárni kondizni, ezt te sem gondoltad komolyan remélem:D
Ne hidd, hogy ilyen táplálkozással bármilyen eredményt is elérnél, csak nem híznál, ennyi.
Ahhoz, hogy komoly mennyiségű izom kerüljön rád, napi 150g fehérje kéne és kemény edzések.
Napi 1-1.5 óra aktív sport és nem kell ettől tartanod. Rubint Réka is szerintem otthon ugyanúgy eszik süteményt, mint bárki más, csak ő naponta 5-6 órát edz, így persze, hogy izmos:)
Mozogj, az a lényeg, legyen valami, ami napi szinten a pulzusodat 130-140 közé emeli és nem fogsz hízni, a közérzeted, állóképességed is jobb lesz.
Ha kevés időd van, sok intenzív edzés is létezik, a spinningtől kezdbe a kettlebellig, 30-40 perc 2 naponta és ha egy egész mcdonalds menüt végigeszel, akkor sem hízol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!