Mit gondoltok erről? 1 hónapon keresztül minden nap csak két szelet kenyeret ennék, szednék multivitamint, spirulinát és Adiponixet. Hány kilót tudnék leadni így?
Figyelt kérdés
Jelenleg 95 kg vagyok, és a tervem a következő:
1 hónapon át naponta
- két szelet kenyeret (egyet reggel, egyet késő délután) ennék
- szednék naponta 1 multivitamin készítményt, ami a napi vitamin és ásványianyag szükséglet 80%-át fedezi
- szednék 3 Spirulina tablettát, amiben rengeteg fehérje, vitamint, ásványianyag és nyomelem van
- szednék 1 db 90 mg Q10 tabletta
- szednék 3 db 1000 mg Omega-3 halolaj tabletta
- és végül szednék még Superwell Adiponix zsírégető & étvágycsökkentő kapszula
Vélemény?
2013. márc. 7. 19:10
11/11 anonim válasza:
Hasonló súlyban vagyok mint te!
Én a futást nem ajánlom,mint előttem írták.Nekem a személyi edző anno azt mondta ekkora súlynál baromság,csak tönkreteszem a bokám meg a térdem.
Biciklizz,itt a jó idő!
Keress fel egy dietetikust.Nekem ő segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!