A hánytatás mért nem jó fogyókúrás módszer?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 14:32
21/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
Aranyos vagy,de én attól még dagattnak érzem magam! :/
2009. szept. 14. 19:23
22/26 anonim válasza:
Szia! Egy éve vagyok bulimiás. Én is így kezdtem. Eleinte csak néha hánytam, aztán egyre gyakrabban. Mindig azt hittem, hogy abba tudom hagyni, ha akarom. Mindenki ezt hiszi. Aztán rájössz, hogy a betegséged irányít. Fél éve járok pszichiáterhez. azt mondták az orvosok, hogy ha nem gyógyulok meg, pár éven belül nagy eséllyel meghalok.
Megéri?
23/26 anonim válasza:
Például, mert ennyi erővel akkor eleve ne egyél semmit, ugyanott vagy.
Az sem túl egészséges hosszú távon, de legalább a nyelőcsövedet és a fogaidat megkíméled.
24/26 anonim válasza:
Én abbatudtam hagyni!!!napi max 1x hánytam,nagyonritkán napi 2x...csak addig csináltam míg annyi kiló lettem,amennyit akartam...3hét alatt nem mentem tönkre 1általán!...az lesz bulímiás aki mindent kihány,még a vizet is és valóban nem 2-3hétig,hanem hónapokig,évekid hánytatja magát,és magától hány..23L
25/26 anonim válasza:
Ja és nem magam miatt kellett hánynom...anyámék gyerekkorom óta szivatnak a súlyommal...és már megint kezdik...úgyhogy folytatódik a kálvária.
26/26 anonim válasza:
A hánytatás nagyon nagyon rossz ötlet. Az eddigi válaszolók azt hiszem eléggé kifejezték azt hogy mennyire rossz. Tehát inkább megéri napi 1 órát sportolni, minthogy hánytasd magad. Mellesleg az utolsó válaszolónak írom hogy ne hallgass a szüleidre ebben, az a szülő aki ezzel cseszteti a gyerekét és nem tudja elfogadni olyannak ahogy van, az nem is igazi szülő -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!