Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok van köztetek aki...

Lányok van köztetek aki sikeresen leadott már legalább 5 kg-ot?

Figyelt kérdés
Elsősorban tiniket kérdezek mivel 14 vagyok. Ha sikerült már fogynotok hogyan?
2013. márc. 3. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

15 Vagyok

152cm

73kg jelenleg

eddig 5 kgt adtam le

milyenek a méreteid?

Heti 5 tesiora mellett 1x 2ora kosar edzes

keves edesseg

csak akkor eszem ha ehes vagyok, iszom vizet es utana is ehes vagyok

Sokszor eszem keveset

De legeloszor kellett egy motivacio: strand+ nem akarok cukorbeteg lenni.

Ha erdekel a modszerem irj nyugodtan

2013. márc. 3. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

17 vagyok.

158 cm és 52 kg.

pont 5 kg fogytam eddig de még hátra van 3-4

nem eszek csokit, sütit, (vagy csak pár falatot) kényér helyett abonenette eszek itthon, megfeleztem az ebéd adagom, suliba teljes kiőrlésű zsömit viszek enni, vacsira húst eszek (ha meg nincs itthon kihagyom a vacsorát) napi 5-6x mozgok intenzíven fél illetve egy órát mikor milyen a hangulatom.

2013. márc. 3. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és mióta kezdted?:)
2013. márc. 3. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, 160 cm. 73 kg-osan voltam a legkövérebb. Kitartó fogyókúra után most 46 kg vagyok és tartom is már több, mint egy éve:)

Nem volt csodamódszer, saját praktikákat követtem..elhagytam a kenyeret, vacsira már csak nagyon keveset ettem és leginkább fehérjét, plusz mozogtam.

2013. márc. 4. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Eddig közel 10 kilót fogytam, és kb 158 centi vagyok. Még 10-et akarok leadni.

Naponta 1,5 órát tornázok nagyjából, és odafigyelek az étkezésre is, elkerülöm a szénhidrátot, több zöldséget eszek (mivel ezelőtt szinte semennyit nem ettem, nem volt nehéz annál többet enni:D), naponta megiszok legalább két liter folyadékot (víz és zöldtea formájában). Nem mondom, néha azért megeszek 1-1 szelet sütit vagy ilyesmit, de nem jellemző. 2-3 hetente.

2013. márc. 4. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!