Csajok? Van köztetek olyan aki attól fogyott hogy nem vacsorázott?
Figyelt kérdés
Nemkell elkezdeni szidni..tudom, hogy nem egészséges. Azért egy joghurt vagy alma persze belefér.2012. nov. 13. 20:31
1/5 anonim válasza:
Alma nem nem fér bele... alma szénhidrát, este nem eszünk szénhidrátot.
Inkább egyél vacsit, csak nem mindegy mit. Fehérjét. Túró, natúr joghurt, sovány husi, tonhal saját lében, tojás (a sárgáját ne mindegyiknek) fehérjeshake.
2/5 anonim válasza:
én úgy fogytam le h 1hétig nem ettem este.
este 5-kor ettem egy kis zsírszegény túrót natúr joghurttal és utána semmit.
ha éhes voltam megittam egy pohár vizet
3/5 anonim válasza:
Kedves második esetleg azért fogytál mert így elkezdtél koplalni ennyi erővel alapból az esti kaját vond le az egész napi adagból
4/5 anonim válasza:
olyan nincs aki attól fogyott, maximum olyan aki azt hiszi.
de ha a reggelit vagy az ebédet hagyták volna ki ugyanannyit fogytak volna. de jól tudod hogy egyik sem egészséges se nem garantáltan hatékony önmagában.
5/5 anonim válasza:
Szia. Én mát több mint két éve nem vacsorázom, pontosabban, 17:00 után nem eszek. Nekem sikerült így fogynom, persze megválogattam, hogy napközben mennyit eszek és miből. Így sikerült leadni 20 kg-ot, amit még most is tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!