Lányok! Van köztetek olyan, aki nem éppen ideális testsúlyú, de van barátja? És ha igen hogy jöttetek össze?
"duci vagyok és félek hogy így sose lesz pasim"
Ha ez a problémád, miért nem próbálsz lefogyni?
163 cm 74 kg voltam, mikor összejöttünk, azóta voltam 65-83 között mindenhol, meg 90 is, mondjuk annyival szültem, úgyhogy azért írtam külön. Most 65 vagyok.
A lényeg, hogy sose voltam egy ideális alkat, de 14 éves korom óta szinte mindig volt barátom.
23,5N
Kb 70-74 kilo körül voltam,amikor megismerkedtünk,172cm-hez. Egyszerűen egy baráti társaságba kerültünk,sokat dumáltunk,és megszerettük egymást. Azóta eltelt 4,5 év,most kb 68 kilo lehetek.De mindig mondja,őt nem nagyon érdekli,hogy több vagy kevesebb vagyok-e.
Ne félj,nem ezen múlik a dolog. Csak az egyéb tulajdonságaidon.
Sok ismerősöm volt,aki jóval ducibb volt nálam,és odavoltak értük a pasik.És mindig volt barátjuk. Ha szakítottak,rövid időn belül másik. Szóval ne csüggedj.
Ha pedig félsz,hogy mégse sikerül,akkor nincs más hátra,fogyni kell:-)
Az se mindegy,hogy te mire mondod,hogy duci vagy.
Nem értem, miért kellett lepontozni. Nem mondtam egy szóval sem, hogy a kérdezőnek ducin nem lesz barátja, sem azt, hogy a duci lányoknak nincs barátjuk (sőt, több duci ismerősöm van, akinek világ életében volt/van/lesz barátja), de a kérdező már a kérdésben válaszolt magának.
Tehát akkor átfogalmazva: Kérdező, nem azért nincs barátod, mert duci vagy, hanem mert nincs önbizalmad emiatt. Azoknak a duci lányoknak, akiket ismerek, egyetlen titkuk van: teljesen elfogadták magukat így. Aki pedig ducin nem tudta elfogadni magát, az lefogyott. Sajnos más út nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!