170 cm vagyok és 65 kiló. Ez ideális a magasságomhoz képest?
Figyelt kérdés
Szoktam mozogni és diétázni,de nem tudok már fogyni.Régebben duci voltam sikerült lefogynom,de nem szeretném,ha a mellem kisebb lenne.2012. jún. 2. 00:50
1/5 anonim válasza:
Az ideális az amit megbámulok az utcán, nem pedig számok. Ahány 170 cm 65 kg-os csaj van, annyiféleképpen néznek ki. Ez lehet egy vékony, de izmos lány is, de lehet egy leépült izomzattal rendelkező zsírzacskó is. Elégedett vagy az alakoddal? Akkor ideális.
2/5 anonim válasza:
ez még normál bmi
65/(1,7X1,7)=22,5
20-25 normál
3/5 Biaa*-* válasza:
ha képet küldesz priviben megmondom.
4/5 anonim válasza:
Itt tudod kiszámolni az ideális testsúlyodat, de egyébként én úgy gondolom, hogy ideális. :)
5/5 anonim válasza:
ha izmos vagy, akkor ideális, ha hájas vagy, akkor 55-60 kiló között ideális a súlyod.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!