Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt a mai étkezésem?

Milyen volt a mai étkezésem?

Figyelt kérdés

reggeli: 1 banán, müzli tejjel

11 óra körül: tojásrántotta, 1 alma

ebéd: egy tál saláta

uzsi: alma, natúr joghurt

vacsi: savanyú ubi, répa cottage sajttal

2013. márc. 2. 19:03
 1/5 anonim válasza:
fogyózol?
2013. márc. 2. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
igen. vagyis inkább életmódot szeretnék váltani
2013. márc. 2. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én szememmel nézve félig jó, félig nem, de hogyan érezted Te magad? Ez pl. szerintem alapvető. Elsősorban az érdekel, jóllaktál-e a fentiekkel.

Miért eszel almákat és banánt? Ezzel nem azt mondom, hogy ne edd őket, csak érdekel, milyen megfontolásból, esetleg anélkül eszed... Nekem személy szerint biztos nem segítenének a fogyásban, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

2013. márc. 2. 19:38
 4/5 Irooonmaaan ***** válasza:
Ez így véleményem szerint kevés volt. Az alapok jók, de sok mindent kell rajta azért változtatni. De amúgy anélkül, hogy tudnánk hány éves vagy, hány kg, és hogy milyen fizikai aktivitást végzel nehéz bármi igazán okosat mondani.
2013. márc. 2. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Átlagos, jó indulattal.

A reggeli egy szénhidrátbomba, ebédből/ vacsiból hiányzik a fehérje, az alma joghurttal eléggé gyenge uzsonna.

2013. márc. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!