Milyen volt a mai étkezésem?
Figyelt kérdés
reggeli: 1 banán, müzli tejjel
11 óra körül: tojásrántotta, 1 alma
ebéd: egy tál saláta
uzsi: alma, natúr joghurt
vacsi: savanyú ubi, répa cottage sajttal
2013. márc. 2. 19:03
2/5 A kérdező kommentje:
igen. vagyis inkább életmódot szeretnék váltani
2013. márc. 2. 19:16
3/5 anonim válasza:
Az én szememmel nézve félig jó, félig nem, de hogyan érezted Te magad? Ez pl. szerintem alapvető. Elsősorban az érdekel, jóllaktál-e a fentiekkel.
Miért eszel almákat és banánt? Ezzel nem azt mondom, hogy ne edd őket, csak érdekel, milyen megfontolásból, esetleg anélkül eszed... Nekem személy szerint biztos nem segítenének a fogyásban, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
4/5 Irooonmaaan válasza:
Ez így véleményem szerint kevés volt. Az alapok jók, de sok mindent kell rajta azért változtatni. De amúgy anélkül, hogy tudnánk hány éves vagy, hány kg, és hogy milyen fizikai aktivitást végzel nehéz bármi igazán okosat mondani.
5/5 anonim válasza:
Átlagos, jó indulattal.
A reggeli egy szénhidrátbomba, ebédből/ vacsiból hiányzik a fehérje, az alma joghurttal eléggé gyenge uzsonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!