Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az almaecetet hogyan, naponta...

Az almaecetet hogyan, naponta hányszor fogyasztjátok? Igaz, hogy elveszi az étvágyat?

Figyelt kérdés
Sajnos néha nem tudom kontrollálni a falásrohamaimat, és kellene valami, ami segít nekem...
2013. márc. 1. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd nekem biztos elvenné, még gyerekkoromban mondták hogy hasmenés ellen jó az ecet (igaz nem alma), így hát meg is ittam, amint leért jött is vissza egyből, hányás után meg egyáltalán nem voltam éhes. De azért ha ilyen lenne nálad is akkor semmiképpen sem ajánlanám, de próbáld ki hátha segít a pocsék íze miatt elvenni az ingert a falási rohamaidról.
2013. márc. 1. 16:14
 2/4 Robi.88. ***** válasza:
ha többször eszel keveset akkor nem leszel nagyon éhes, csak ne teljenek el 3-4 orak kaja nelkul...
2013. márc. 1. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a természetes étvágy okozná a falásrohamokat. Az ecetivás nem tűnik egészséges, normális megoldásnak a problémára. Engem inkább a kiváltó ok érdekelne.
2013. márc. 1. 17:22
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy nem leszel tőle éhes mert hosszútávon szétmarja a gyomrodat.Iszonyat sok savat csinál még hígítva is.
2013. márc. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!