14 vagyok, és kiváncsi lennék hogy (lent a link) ezt szedhetem-e, Ihatom -e futás mellé? /mellékhatásai stb. vagy valami más, ami segít?
2013. febr. 28. 16:26
1/3 anonim válasza:
szerintem kicsit erős lenne egy 14 évesnek. de ha te úgy gondolod...
2/3 A kérdező kommentje:
tényleg érdekel hogy mi lenne jó...mert már egy ideje van súlyfeleslegem,és eljutottam oda,hogy nekiállok futni ! :)
2013. febr. 28. 17:00
3/3 anonim válasza:
Inkább vitaminokra költeném a pénzt.
[link] - Ez nem feltétlen kezdőknek van,de egy pár hét múlva érdemes kipróbálni, izomláz garantált :)
Az első héten séta/gyorsséta, aztán kocogás először kb 1km aztán egy hét múlva 2km ha azok mennek komolyabb gond nélkül, akkor mehet a fenti link. Nekem az kb 3 km szokott lenni. a végén a kocogásom nagyon lassú a "sprintem" pedig kicsit gyorsabb kocogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!