Neked a sport vagy az egészséges táplálkozás megy könnyebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azért tettem fel a kérdést, mert elhatároztam, hogy márciustól változtatok az étrendemen és rendszeresen fogok mozogni. Régebben nagyon jó formában voltam de elhagytam magam... A sportról is leszoktam, pedig azt rendszeresen csinálni mindig könnyebben tudtam, mint nem enni csokit vagy pékárut. (A probléma az iskola. Van, hogy egy nap 3, de olyan is van, hogy egy nap 9 órám van. Nagyon nehezen ütemezem be a rendszeres ÉS egészséges étkezést).
Ti hogy vagytok ezzel?
17/L
2013. febr. 27. 20:22
11/12 anonim válasza:
a sport könnyebb. az étkezés is megy hétfőtől péntekig, de hétvégén a párommal vagyok és ő nonstop tömi magát kajával és én is eszek vele :D
12/12 anonim válasza:
Sport. (pedig 107 kilóról indultam :D )
Sajnos pénzem alig van, így nem mindig sikerül a legjobban táplálkoznom, de igyekszem...
23/L (90,4 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!