Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet hogy érdekes kérdés de...

Lehet hogy érdekes kérdés de Te mindennap eszel?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miért ne ennék?
2013. febr. 24. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
sztem ez alap dolog..
2013. febr. 24. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érdekes válasz, de igen.
2013. febr. 24. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy ám! Többször is napjában.
2013. febr. 24. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
hát amikor aktívan speedezik az meber kimaradnak napok
2013. febr. 24. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy eszem, nem jelenti azt, hogy hízom, de azt sem, hogy fogyókúrázom. Eszem és kész, hogy ne legyek éhes és jól érezzem magam.
2013. febr. 24. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Fogyókúráztam már úgy is, évekkel korábban, buta kis libaként, hogy napokig nem ettem - az eredményt nem jellemzem.

Ma sajnos többet ettem, mint szerettem volna, de evvan.

2013. febr. 24. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:

hát én nem csak fogyózás szempontjából gondoltgam

amikor én este éjszakázok és nappal tanulok akkor én nem szoktam enni, mert nem is gondolok rá meg nincs rá időm

10ttől reggel 6-ig tesc.óba árufeltöltő ott csak éjfélkor van szünet ezért akkor iszok+wc+leckeírás

6kor végzők, hazarohanok, fürdés, öltözés, állateteés és rohanok suliba

oda beérek fél 8ra gyorsan átnézem a leckét és már kezdődik a nap

és rájövök hogy nincs nálam pénz, kajám nincs akkor nem eszek ameddig haza nem értem kb délután 4

akkor lefürdök, megettem az állatokat és olyan fáradt szoktam lenni hogy alvás

és egész nap nem ettem

2013. febr. 24. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

# 8- Csakhogy ez nem jó. Pont olyan vagy, mint én, csak én az alvással vagyok így. Rengeteg ideig bírom alvás nélkül, sokkal több ideig, mint az átlag. Nem túlzok, ha azt írom, hogy sokszor valósággal megfeledkezek aludni.

Viszont a mulasztások visszaütnek előbb-utóbb, és úgy ahogyan nekem is már kialakult egy krónikus fáradtságom a helytelen alvási szokásaim miatt, úgy neked is valószínű, hogy ha még nem is, de hosszabb távon következményei lesznek a helytelen étkezési szokásaidnak.

2013. febr. 24. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Havonta egy nap tartok böjtnapot, ilyenkor csak vizet (vagy max teát) iszok. Egyébként minden nap eszem normálisan. Igyekszem rendszerben enni, így nem fordul elő, hogy elfelejtenék enni.
2013. febr. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!