Nekem mindennap csuklik a babám. érdekes, remélem ez nem gond?
Figyelt kérdés
31 hetes km2009. nov. 1. 12:27
1/5 anonim válasza:
szia! nekem is pocakban sokszor csuklott a babám, volt hogy naponta 2szer-3szor is. Mikor megszületett utána is sokat csuklott és most hogy 15 hónapos is minden nap csuklik. jól fejlődött mindig, ez teljesen normális, minden rendben vele.
2/5 anonim válasza:
nekem is nagyon sokat csuklott pocakba a fiam,volt hogy 2-3 szor nekem is és volt hogy fél órákig(eleinte mindig az esti híradó alatt :DDD ). most 2 hós és mist is sokat csuklik,és napjába többször is.teljesen normális dolog.
boldog pocakosodást és könnyű szülést ha eljön az idő
3/5 anonim válasza:
nekem is rengeteget csukil, kétszer biztos egy nap. mondtam a dokinak, hogy sajnálom szegényt, de azt mondta, hogy ezt jó neki, mert azt jelenti, hogy kész a tüdeje a légzésre...szóval ez van szegényekkel, de nem hogy nem gond, hanem jó dolog!
4/5 anonim válasza:
Ez normális,és azonfelül nagyon jó:)Hisz jeleket kapsz odabentről.Amit most írok,lehet butaság,fogalmam sincs,de én azt hallottam,hogy a csuklás a magzatoknál egy bizonyos agyi érettségi szint,tehát ha csuklik(minél többet) az a jó!Persze most az ne ijjedjen meg,akinek meg nem csuklik,hiszen tuti neki is csuklik,csak nem érzi talán:)Szép szülést kívánok!
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond, gyakorolja a légzést és közben nyel a magzatvízből. Teljesen normális jelenség.
32 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!