Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Félek enni, mit csináljak?

Félek enni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok és sose sikerül nekem semmi az életben. Fogyókúrába legalább 1000szer belekezdtem,d emindig feladtam. Itthon szinte mindig csak kenyér van..főleg a fizetés előtt két hétben:( Hogy oldjam meg végre ÖRÖKRE!!! a lefogyást? Érzek ilyen nyomást a gyomromban az idegességtől. Kezdjek el koplalni? Vagy fokozatosan változtassak? Alig van itthon normális étel mégis milyen étrendem legyen?
2013. febr. 24. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ki vásárol nálatok ?
2013. febr. 24. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok. Van kenyér dögivel, meg a fagyasztó fele félkész/kész cuccokkal van tömve. Sikerül mindig pár darab almát, paprikát venni, meg amit a túlvegetázott húslevesbe tenne az édesanyám, azokból ellopok pár adagot (fagyasztott gomba, karfiol, répa, borsó), és azokat eszem meg.
2013. febr. 24. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok a szüleimmel mit csinálni egyébként nagyon jó indulatú emberek de buták sajnos ( és én is nagyon). Lassan fontolva,de nevelhetőek. Mind1is főként a mennyiségek miatt híztam el meg a bánatban evés és lustaság miatt. Kéne nekem vmilyen program,amihez tarthatom magam,de csak pont annyira szigorú,hogy azért kibírjam és ne adjam fel. Megelegédnek júniusra 8kg minusszal. azaz olyan 14 hét alatt.. Hogyan kezdjek neki? Leírjam mik vannak itthon?
2013. febr. 24. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, írjad le.
2013. febr. 24. 11:47
 5/8 anonim válasza:
írd.. én is szeretnék fogyni egy keveset, nálam is ez a helyzet, hogy kenyér sok többi alig.. szerencsémre még nem vagyok elhízva de mintha már kezdene pocakom nőni sportolnom kéne futni vagy valami, de nincs kivel ezért nem csinálom :(
2013. febr. 24. 11:48
 6/8 A kérdező kommentje:

innivalók: cukros lötty, tea, nekem van pár üveg vizem úgyhogy ez rendben

Ennivalók: hamburgerzsemle,kenyér,sima háztartási keksz,jó reggelt keksz,tészták,müzli, mama féle süti,sajtos rúd

uborka,saláta,olivabogyó,alma,narancs,citrom befőttek

méz,tej,ketchup egyéb mártások,felvágottak

főtt kaja: húsleves,csirkemell rizzsel vagy rakott krumpli..

ez még egy jobb válogatás..örülk neki,hogy van itthon étel.. ilnyekor az jön,hogy két hétig csak zsemle és vmilyen olcsó felvágott és főtt kaja ami tészta mondjuk.. Mi legyen?

2013. febr. 24. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
A felvágottakat edd zöldséggel. A rizsből csak keveset, de az is jobb, mint a semmi. A gyümikből tegyél félre magadnak. Nem olyan pocsék ez most.
2013. febr. 24. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Gazdálkodd ki, a csirkemellnél vannak JÓVAL olcsóbb húsok, belsőségek, a zöldségek akár 100-200ft/kg áron beszerezhetők, nem is sokkal drágább mint a rizs vagy a kenyér.

Ezt kell nagyon komolyan követni. Ha 400 ft a kiló csirkemáj, az sülve, zöldségekkel igen jó kaja (esetleg szalonnába göngyölve). Ha jóllaksz akkor kevésbé lesz kedved nassolni, szénhdirátszegény ételekkel tovább leszel jóllakott, és csipegethetsz is belőlük, nem fognak gondot okozni.

A lelki dolgok nehezebben, de az evést meg lehet oldani így, nem is sokkal drágább mint a rizs+kenyér+felvágottak.

2013. febr. 24. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!