Az a problémám, hogy szeretek enni. Nem vagyok nagy darab, viszont félek hogy könnyen az lehetek . Mit tudnátok ajánlani?
Nem vagyok éhes, de szinte folyton akarok valamit rágcsálni. értem ezalatt a chipseket, csokikat, stb. Már többször is rávettem magam, hogy abbahagyom, holnaptól elkezdek mozogni, ezt lehet be is tartom 1-2 hétig (vagy csak pár napig), de utána minden a régi lesz :/ milyen jó praktikákat tudnátok ajánlani, hogy ne egyek feleslegesen? Talán valami jó kis hobbi? Mert sokszor van az, hogy unatkozom napközben.
köszönöm a segítséget :)
igazából meg is válaszoltad a saját kérdésedet. azért eszel, mert unatkozol, és a hobbi nem ártana.
de azt is csinálhatod, hogy összevágsz apróra kígyóuborkát, paprikát, paradicsomot, és egy kevéske újhagymát, aztán ebből csemegézel, ha éhes vagy. nem hizlal annyira, mint ha csokit ennél.
1. Egyél rendesen, lakj jól normális ('nem hizlaló') étellel. Húsokkal, zöldségekkel, fogyassz zsírokat.
2. Vegyél banánchipset, ropogtatnivaló magokat és zöldségeket, süss zöldség-chipset.
3. Jah, menj el edzeni. Heti 4 edzés mellett kevesebb időd lesz unalomból enni :) De ha eszel akkor az normális kaja legyen, ne burgonyachips. Ilyentől csak még éhesebb leszel, és pont ezekkel lehet jól felhízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!