Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van egy Frigidaire Deluxe...

Van egy Frigidaire Deluxe 3000 típusú fagyasztóládánk (elég régi darab). Az a problémám, hogy bármikor megnézem a hűtőt, mindig búg. Folyamatosan megy, vagy van alapjárati hangja?

Figyelt kérdés
Mínusz 20c van benne(szerintem jó)ha mindií menne nem kellene jóval többnek lennie.Valamint akárhova tekerem a hőfokszabályzót akkor sem halkul el.Ha rákapcsolom a gyorsfagyasztót(egy sárga bill kapcsoló)akkor az sárgán világít.Most akkor rossz a hűtő hőfokszabályzója vagy nem?
2009. szept. 8. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
üdv. a sárga a szuper kapcsolo,azt kapcs. ki mert akkor állandoan menni fog. lehet hőfokszabi baja is. szolj szerelőnek mert ehez a régi fagyóhoz csak ugy nemtalálsz alkatrészt.
2009. szept. 8. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is hőfok szab. lesz a baj,mert bárhova tekerem sehol sem áll le a motor.Illetve ha kicsit 'megfeszítem' a potit,akkor leáll,és késöbb indul is,de utánna nem áll meg újra.Valaki nem tudja hol lehet bele venni hőfokszab.-ot?
2009. szept. 8. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
de ha asárga villágit akkor állandoan menni fog függetlenül attol hogy te a hőfokszabit hova tekered.kérdezz egy szerelőt mert elég régi a készülék,esetleg bontott még lehet valahol
2009. szept. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!