Esti evésroham? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
4 napja kezdtem el a fogyókúrázást sokadszorra, internetről néztem le mennyi kalória kell heti egy kg fogyáshoz, meg is van az a kalóriamennyiség rizsből, csirkemellből, zöldségböl, stb, egész nap el vagyok vele, de este valami tűrhetetlen "evésroham" tör rám, és egyszerűen nem tudok addig el aludni, amíg nem eszem... mivel tudnám ezt ki küszöbölni?2013. febr. 23. 21:32
11/11 poiu válasza:
A nyers zöldség (pl. retek, répa) rágcsálása is segít. De ha este zabaroham tör rád, akkor ez vagy egy rossz beidegzés, vagy túl keveset eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!