4 napja kezdtem el a fogyókúrázást sokadszorra, internetről néztem le mennyi kalória kell heti egy kg fogyáshoz, meg is van az a kalóriamennyiség rizsből, csirkemellből, zöldségböl, stb, egész nap el vagyok vele, de este valami tűrhetetlen "evésroham" tör rám, és egyszerűen nem tudok addig el aludni, amíg nem eszem... mivel tudnám ezt ki küszöbölni?
valszeg nem volt fokozatos a cal csökkentés azért lehet ez.
igyál proteinturmixot vízzel,vagy mehet a sovány túró is.
2013. febr. 23. 21:36
2/11 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, ezért estére időzítem a laktató evést.
2013. febr. 23. 21:39
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor legyen nálad rágó, vagy bármi ami ezt elnyomja...
Amúgy, ez akaraterő. Ha leakarsz fogyni, akkor vannak restrikciók - vannak akik ezeket nem bírják, de hát így eredményt nehezen is lehet érni. Gondolkozz el, mit akarsz igazán? Tűzd ki magad elé a célt, és dolgozz meg érte. Ha gyenge vagy, akkor csinálhatsz bármit, semmit nem érsz vele.
Mellesleg, egyél zöldséget, meg mondjuk fehérjét ha rádtör ez a roham. Attól nem igazán lehet elhízni. Mellesleg a csirke a legjobb kaja a világon.
2013. febr. 23. 22:16
4/11 poiu válasza:
Sokunknak a kalóriaszámlálás nem jön be.
2013. febr. 23. 22:24
5/11 anonim válasza:
igyál akkor fehérje turmixot!!! :) hasznos is, és éhség csökkentő ;)
2013. febr. 23. 22:26
6/11 Flagstaff válasza:
Én sem tudok éhesen elaludni! :-) Rizs helyett egyél salátát napközben, zöldségeket, az kevesebb kalória, és akkor estére is marad annyi a keretből, amivel el tudsz aludni. Én pl. háromszor eszem egy nap, kb. 350-450-400 leosztásban, így nem vagyok éhes. (Ha többször eszem, ahogy javasolni szokták, mindig éhen akarok halni... )
2013. febr. 23. 23:01
7/11 anonim válasza:
Rágcsálj el szép lassan néhány olajos magvat.
2013. febr. 24. 08:16
8/11 anonim válasza:
Mennyit mozogsz és mikor ? Ennek szerepe lehet az esti falásrohamban, ugyanis sokra akkor törnek rá ezek a rohamok, ha nem edzettek eleget az adott nap vagy nem mozogtak a délután/ este folyamán.
A tunyulás étvágygerjesztő olykor.
2013. febr. 24. 08:35
9/11 anonim válasza:
Rágózz,igyál fehérjeturmixot,egyél egy kevés sovány túrót,egy pohár natúrjoghurtot,igyál meg egy rakat folyadékot,cukormentes teát,stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!