Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális az ilyen nagymama?!

Normális az ilyen nagymama?!

Figyelt kérdés
173 kg vagyok és 100 kg.Nagyanyám mindig nyösztet,hogy foggyak le,de ezt már akkor elkezdte mikor még csak 69 kg voltam.Neki úgy tetszettem mikor 15 éves voltam és 52 kg.Annál többet zabáltam mindig,minnél többet csúfolt,mások előtt lejáratott disznónak,tehénnek becézett szomszédok ismerősök előtt.Vicceket mondogat másoknak,hogy kenyérrel lehet rám nézni,guruljak haza stb.(Férjem elfogad így ahogy vagyok,de mivel én nem magam,így már több mint egy éve nem feküdtem le vele.Nem akarok levetkőzni,és már ott tartunk hogy őt sem érdekli a sex már.Nincs barátnője,mert mindig együtt vagyunk úgyhogy nem értem hogy bírja ki.Csak férfi.)De folytatom nagyanyámnál a témát aki miatt írok!Tudom jön az,hogy mért nem fogom magam,és kezdek fogyókúrázni sportolni.Lehet lustaság,vagy már csak azért sem.És már élni sincs kedvem.A mai napon azt kérte tőlem hogy hánytassam magam.Normális az ilyen kérdezem én?Nem tudom,hogy vegyek erőt magamon,hogy lefoggyak,depressziós lettem.Gyógyszert szedek,elég sűrűn iszok.Hogy másszak ki ebből a gödőrből?Valaki volt esetleg hasonló helyzetben?

2013. febr. 23. 20:14
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.Igen tényleg hülye vagyok hogy kizárólag mamámra vetítettem ki a problémáim.Mindenképp magam kell hogy megküzdjek ezekkel.SOkat segítettetek.Mégegyszer köszönöm.:)
2013. febr. 24. 11:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 172 cm vagyok és 70 kg az egyik nagymamám 8 éves korom óta piszkált a súlyommal szomszédai előtt is mondta hogy milyen kövér az unokája meg bármilyen ételt látott a kezemben rögtön rákezdett arra,hogy még kövérebb leszek.Magamat nagyon érzékeny családcentrikus embernek tartom,de egyszerűen kikészített a megjegyzéseivel és már nem járok hozzá látogatóba.Nem egoizmusból,de lenne oka büszkének lenni rám(3 nyelvvizsga,jeles tanulmányi átlag,kiemelkedő közösségi és művészeti eredmények) és SOHA nem dicsért meg.Másik nagyim aki felnevelt az szöges ellentéte neki úgy vagyok jó,ahogy vagyok.Szerintem EZ a normális.
2013. febr. 25. 19:32
 23/23 anonim ***** válasza:
A Rivotriltól ki fog hullani a hajad, ha nem hagyod abba! HIDD el nekem!
2013. febr. 28. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!