Normális az ilyen nagymama?!
9es vagyok :)
Sok sikert és kitartást kívánok!! ;) Ha megszabadulsz végre a banyától, biztos vagyok benne, hogy idővel visszanyered régi önmagadat és újra boldog leszel! ;)
nem semmi.
öngyűlölet,ugyanakkor végtelen és kártékony nárcizmus,megspékelve mély tudatlansággal az étkezés terén,sőt még te mered büntetni a manusod.
nem csak te vagy beteg amúgy.
a férjed is az ha ezt elviseli,és mivel belemegy,még adja is alád a lovat.
mondjuk az tény,hogy ha nagyon kanos lenne,akkor is lehet,hogy fel sem állna már neki ekkora testre.
a nagyanyós dolog meg átlátszó kamu keret a sztoridhoz.
azt az önhitt ostobaságot meg verd ki a fejedből,hogy elfogad a férjed.
nem dug dagadttal ennyi a lényege.
én is ismerek ilyet.
együtt vannak a hitelek miatt,de mióta a felesége túlment a 90en,másik szobában alszanak és 2 éve hozzá sem nyúlt.
mondta is ha le lesz véve a nyakáról a hitel hurok menekül azonnal,mert a környezet előtt is szégyen az ilyen egy nő.
egy ilyen kezelés lehet hogy helyrehozna amúgy minden szinten-
Köszönöm 13.:)
Korbács a férjem így vett el feleségül,már duci voltam mikor megismert.Azért merészeltem kiírni,hogy elfogad ilyennek.Én nem fogadom már el magam.A jó tanácsokat megfogadom,és köszönöm mindenkinek.:)
A többi hozzászóláson is elgondolkodok természetesen.:)
Egyébként a végtelen sok lelki támogatáson, jókívánságon, állásfoglaláson kívül egyetlen 99%-ban most itt szükséges dolog hiányzik.. Legalábbis én egy mukkot nem írtam róla.
Hát hogy miért duci egy ember, és hogyan éri el az egészséges testalkatot!?
- Vannak beteges táplálkozási szokásaink amik önmagukban is hormonális szabályozási problémákat, betegségeket okoznak, esetleg gyógyszerek is hathatnak így. Ez az elhízás.
- Az ember a természetes táplálékain nem hízik el, de lefogyhat, még a hormonproblémák is nagy arányban helyrejönnek. Tulajdonképpen az emberiség természetes táplálkozása gyulladáscsökkentőnek nevezhető (a betegségeink közül számos pedig gyulladás természetű).
Tehát aki tejfélék, gabonák helyett sok zöldséget, omega3-at (halat), egyéb húsokat, mértékkel gyümölcsöket vagy olajos magvakat fogyaszt, az nagy szolgálatot tesz a testének. Viola', még fogyásnak is indul különösebb hókuszpókusz nélkül. De megvan ennek az oka, hosszú idő óta először egyenletes lesz a vércukorszint egész nap, ennek ellentéte szorosan összefügg a hízás folyamatával.
Ezeket mind magad mögött kell hagynod, különben nem fog menni az új élet.
Drogproblémák, alkoholproblémák- én még pozitívumot is látok benned és az az, hogy legalább ezek nem tettek tönkre téged. Hagyd el az összes emlékeidet és negatív élményeidet ezekkel kapcsolatban és próbáld meg úgy felfogni, hogy most már egy új Te korszaka kezdődik.
Persze ez nem ilyen egyszerű, magunk mögött hagyni egy régi életet és egy másikat kezdeni, ahhoz erő, kitartás és rengeteg akarat szükséges.
Viszont ezt a nagymama fele irányuló gondolkozást is ki kell töröljed az agyadból.
Nekem az életemben volt jópár személy, akik akár tudatosan, akár nem, de folyton az utamba álltak, és én sok ideig úgy is tekintettem rájuk, mint a „ fő bűnösök „-re az életemben. Aztán rájöttem arra, hogy nem hibáztathatok senkit azért, amit én csinálok vagy mondok.
A bűnbak keresése a gyengék szokása és soha nem leszel igazán az életed ura, ha folyton valakire rákened a problémáidat.
Igen, kétségkívül vannak személyek, akik megnehezítik a mindennapokat, rossz hatással vannak az állapotunkra, elveszik a kedvünket, stb.- De végső soron csak SAJÁT MAGUNK vagyunk a felelősek a saját életünkért, senki más. Inkább legyünk egy fokkal szigorúbbak saját magunkkal szemben, mintsem hogy azzal áltassuk magunkat, hogy X és Y tehet arról, hogy iszunk, hogy elhagyott a párunk, hogy nem keresünk elég pénzt, stb. Azzal úgyse érünk semmit, ha másra kenjük a dolgainkat. Még ha valaki más is tehet a mi problémánkról, az LÉNYEGTELEN, mert úgyis csak saját magunkon segíthetünk, más úgysem fog segíteni ( illetve lehetséges, hogy segítséget kapunk, mert az élet átkarol minket néha, de nem alapozhatunk mindig erre, elsősorban a saját talpunkra kell álljunk ).
Remélem sikerül erőt merítened saját magadról, a saját céljaidból ( mert gyanítom, hogy vannak céljaid ), és mindig tartsd észben azt, hogy akárhány pofont kaptál az élettől, mindent feltudsz használni az előnyödre is, és még a legrosszabb tapasztalatok is erősebbé tehetik az embert.
WhiskysKávé válaszára kíváncsi leszek, délután elolvasom. De hát hétvégén sem áll meg az élet, valakinek edzést is kell tartania :D
Apropó, edzés. Arról lehet tudni valamit, hogy bár nincs a tévé fő műsoridejében reklámozva, nincsen olyan menő lobbink és reklámunk mint a gyógyszereknek, de Budapesten egy nagyon komoly tudományos taoista egyesület működik, akik egészségfejlesztéssel, harcművészetekkel foglalkoznak, oktatnak. El lehet jönni, én nem azt tapasztalom hogy sorban állnak az emberek akiknek nem jöttek be az edzések, hanem hogy szívesebben vannak otthon betegen, nem tudnak mit kezdeni magukkal (így az oktatók gyakorlatilag éheznek, ez a magyar valóság, ide sajnos falbélos kell) de hogy a beteg ember valóban tegyen magáért, az igen ritka. Ez persze nem rád vonatkozik, de azért a legtöbb városban található legalább Jóga edzés, ami általában már igen jó hatással bír.
És gondolkodj nyugodtan azon hogy mit egyél: sült csirke, szalonna, kolbász, tojás, tarja, oldalas, sonka, máj, halak.. zöldségekkel. Nagyon ehetetlen kaják? Mert amúgy jót tennének.
A rivotril kiváltására akár lehetne pszichoterápiát használni, azért írtam a gyógyászati egyesületről hogy jelezzem, vannak olyan mozgalmak, egyesületek amikkel érdemes együttműködni, irányt adhatnak az ember életének és közben ez az irány még az egészségről is szólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!