Normális az ilyen nagymama?!
ez nagyon durva, sajnalom... en is hasonlo cipoben vagyok, 73 kg, 160 cm, es a mamam mindig azzal jon, h fogynom kene... 15 kg-ot fogytam 1 ev alatt, de mi volt az 1. reakcio erre? - Azert meg le kell adni...
Bezzeg otthon tomne edesegekkel, meg mindennel... Sosem veszi eszre az ellentmondast...
Igen, pszichológus.
Amúgy ti sem unatkoztok. A néninek elég furcsák a módszerei. De ettől még az feltűnt, hogy ő az egyetlen ember a környezetedben aki megállás nélkül foglalkozik azzal, hogy ne lásson szív-érrendszeri betegségekbe halva feküdni a földön?
Vége a világnak, egyetértek TaplalkozasHarcmuvesszel!
Normális, hogy csúfol és szid a szomszédok előtt?
Nem.
Normális a javasolt fogyókúrás módszere (hánytatás)?
Nem.
Viszont az se normális, hogy 173-hoz 100 kiló vagy.
És az se, hogy emiatt már nem éltek "házaséletet".
Milyen kapcsolat az?
Hát persze, hogy "elfogad" a párod, hisz már régen nem néz rád úgy, mint szexuálisan kívánatos személyre!
A nagymama 69 kilósan kezdett el téged piszkálni?
Azaz pont akkor, amikor az édes kis duci kislányból, egészségtelenül elhízott ember lett?
Pont akkor, amikor a túlsúlyod átlépte azt a határt, ami fölött már komoly egészségügyi panaszokat okozhat?
Ez határozottan ÉLESLÁTÁSRA vall!
Törődik veled, aggódik érted, nem akarja, hogy belehalj.
A módszerei nem a legjobbak, de erre nem az a megfelelő válasz, hogy őt szidod és közben "homokba dugod a fejed"!
Fordulj pszichológushoz!
Dietetikushoz!
Egy párterápia sem ártana, de legalábbis egy jó nagy beszélgetés elkelne a férjeddel!
A nagymamát agyon kell csapni egy lapáttal!
Persze, biztos törődik veled és odafigyel az egészségedre... NÉZZ MAGADRA!! Mit művelt veled? Ő is láthatta, hogy egyre csak hízol...nagyobb és nagyobb leszel... ennek ellenére folytatta a lélekgyötrő piszkálódást. Hát gratulálok annak, aki a nagymamam mellett áll!
Először is nem kellett volna hagynod magad (igen tudom családtag... na és? mivan akkor? a Te tested, Te életed, nem az övé!).
Másodszor, ha így elfogad a férjed, akkor miért nem fekszel le vele? Ha már úgyis néha az alkoholhoz nyúlsz, akkor csak van olyan pillanat, mikor már csúszik a talaj és minden mindegy, nem? :) Olyankor villany le (ha annyira zavar) és ugrás az ágyba! Szerintem a férjed is örülni fog neki, hogy élete párja, szíve választottja végre beadja a derekát és a kedvére tesz! ;) Azért fogad el így, mert nagyon szeret! és mindegy, hogy hogy nézel ki! Én is 173 cm vagyok és 98 kg, mégis hetente 2-3x élek nemi életet a Párommal :) Én sem vagyok megbékélve a testemmel, de beláttam, ha így szeret, akkor minek problémázzak?! :)
Ha nem akarod élve elásni a nagymamát, akkor állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy végérvényesen hagyjon békén! Ha nem szorulsz rá, akkor a kapcsolatot sem kell vele tartani.
Én is megkaptam régen, hogy a család a legfontosabb és mindent meg lehet beszélni és ha kell el kell viselni a másikat azért, mert CSALÁDTAG! A nagy büdös ló*aszt! Az a család, aki szeret és támogat, melletted áll mindenben és a jó út felé terel olyan eszközökkel és módszerekkel, ami nem negatívan hat rád, hanem jobbá teszi az életedet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!