Egy testépítő szerintetek mennyit eszik?
Ahogyan az első linkelte.
Köztudottan sokat, rendszeresen és gyakran.
nagyon köszönöm!!
én lány vagyok, 20 éves diák 165cm és 55kg jelenleg
szeretnék izmosabb lenni sokkal
mozgásnak súlyzós edzést végzek, hasprés, fekvőtámasz
futni nem futok, mert egy térdműtét miatt ez nem valósítható meg, gyaloglást is próbálom lassabb tempóban, de van hogy buszozok mert nem bírok annyit sétálni
étkezésem
reggel zabpehely+túró jogrhuttal+gyümölcs
vagy teljes kirőlésű kenyér+sonka+sajt+tojás+uborka
tízórai alma
ebéd leves+rizs/krumpli hús/hal zöldség
uzsonna gyümölcs
vacsora hús/hal+zöldség
tojás+zöldség
zöldségleves hússal
cottage cheese
túró+alma vagy túró+kapor+petrezselyem
utána súlyzózás
mi a rossz ebben szerintetek
edzés után kell fehérje shake? hasznos vagy felesleges?
Én én én één tudom!
SOKAAAAT!
Egy kamu rossz szokás egyébként az edzés utáni cukor, és a tejfehérje mánia is. Nem is feltétlen lenne olyan rossz sport, bár nem túl ízületbarát. De az a szénhidrát alapú zabálás amit csinálnak, az embertelen. Meg persze a nem iszunk tejet mert az cicáknak való (MI? A MACSKA FOSIK TŐLE) de a túrót és a savó proteint toljuk, mert ez most a menő és a jónak kikiáltott.
Alapvetően ha egy testépítő megeszik fehérje(főleg hús)-zsír-zöldség kombinációval 4000-5000 kcal-t, akkor már tömeget növelhetne elhízás, inzulinproblémák nélkül. Nem egyedi eset, de mostanában volt téma egy cukorbeteg testépítő. Na vajon miért..? Ők sem isten kegyeltjei jobban mint mások, ugyan olyan rossz hatással van rájuk a sok zab, rizs mint a többi emberre a sütemény, liszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!