Éjszakás vagyok és hoztam magammal egy kevés tökmagot (30g). Elropogtathatom este vagy inkább hanyagoljam?
szerintem csak nézzed, és nyelj nagyokat vágyakozva
semleges zsír, nem lesz tőle bajod, nem hízlal
Én megenném. A párom is. Tipikusan keveset eszik éjszakásban, de épp elég baja van korgó gyomor nélkül is.
A kollégái, gondolom, pizzát rendelnek.
Múlt éjjel általam és főleg a daráló által készített mogyorós-mazsolás nyersbonbont evett bent, elfelejtette hamarabb betermelni. Az finom.
Nővér vagyok. Majd Hajnalban indul be az élet. Olyan 4 óra körül. (mosdatunk stb) Már megettem egy cottage sajtot. Azzal egy jó darabig el leszek.
Még fogyni szeretnék(semmi divatdiéta...május óta életmódváltás +mozgás..-15 kilónál tartok) Csak most így a 3. éjszakámon éreztem h. valami rágcsit hoznom kell.
Jól csinálod, ez egy jó nass és az is jó, hogy érezted és hoztál, nem erőlteted magadra, hogy márpedig... Az sokszor rosszul sül el.
Akkor Te sikeresen csinálsz egy, a leírásod alapján jó módszert, gratulálok, így tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!