Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy folytassam,...

Mit tegyek? Hogy folytassam, hogy elérjem a célom?

Figyelt kérdés

Ha így folytatom, még ez is elveszik, ami van a hasizmomból, enyhén látszódnak már a csíkok a hasizmomból ha behúzom a hasam, ha befeszítem akkor kicsit erősebben. De nem tudom mit tegyek most mert ha csokit látok vagy édességet megint az van, hogy nem bírom megállni. Mit tegyek? És mit tegyek még, hogy teljesen lemenjen a zsír? Ha maradok olyan étrenden, amivel lefogytam, csak esetleg kicsivel több szénhidrát, hogy a súlyom maradjon, és emellett futni, kocogni meg biciklizni járnék összejöhet? Na meg felüléseznék is, hogy fejlődjön is az az izom.

Szeretném ha lemenne főleg a hasamról a maradék zsír mert zavar, hogy ott van és szeretnék egy kicsit kockás hasat.

2009. szept. 8. 16:35
 1/2 A kérdező kommentje:
javítok: nem szénhidrátot hanem fehérjét
2009. szept. 10. 13:26
 2/2 anonim válasza:
igen...
2009. szept. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!