Szerintetek ideális 171cm,69kg,14/L?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 15:45
1/5 Awful11 válasza:
9-10 kiló fogyás rád férne szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nem mindegy az se, hogy az nagyrészben izom vagy háj miatt annyi amennyi. Én pl 174 cm vagyok és 62 kg ..de amúgy szerintem még a tiéd is ideális:) max 5 kg felesleg ha lehet rajtad
3/5 anonim válasza:
nagy problémád nem lehet, valószínű dögösen nézel ki..de biztos, ami biztos veszíts el szép lassan 4-5 kilót...úgy egy év alatt..az havi fél kiló..bőven vállalható.
a 171 centihez elméletileg 61 kiló passzol, de ez nem szentírás...
4/5 anonim válasza:
Attól még, hogy 69 kg, azt is nézzétek, hogy 171 cm magas! Lehet, hogy a csontjai nehezebbek, nem kell mindjárt fogyókúrára ítélni!Én is kb ilyen lehettem ennyi idősen.
180 cm, 65 kg, 16/L
5/5 anonim válasza:
szerintem is sok rád férne egy kis fogyózás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!