161cm-hez ideális a 66kg? (13 éves lány)
Figyelt kérdés
Mennyit kellene szerintetek még fogynom?2013. febr. 16. 09:52
1/4 anonim válasza:
Az a kérdés hogy szerinted megfelel-e nem az hogy másoknak.
Látatlanban nehéz eldönteni milyenek a testarányaid, testösszetételed, de úgy 15kg a jelenlegi magasságodhoz képest, ami nagyon valószínű hogy még változik, egyelőre hagynám az egészet.
2/4 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, amit írtam a feletted levő kérdezőnek is, aki ugyancsak ilyen jellegű kérdést tett fel: a tükröt nézzétek, ne a mérleget.
Jól nézel ki ? Szép az alakod ? Van elég rajtad izom ? Vonzónak találod magad ? Ezek azok a kérdések, amelyek valódi irányt mutatnak a testedre nézve.
3/4 sheex válasza:
161/66 úr isten, ezen agyalsz? Még ha kórosan el lennél hízva megérteném, hogy aggódsz, de így... Szerintem tégy belátásod szerint. Egy husibb csaj vonzóbb, mint a mai anorexiás lányok Az a baj, hogy ti a kor elvárásainak akartok megfelelni, mert a média ezt nyomja. De ha a média által sugárzott trendnek akarsz megfelelni, akkor ez van, a te döntésed. Én tojnék rá, hogy mi a trendi. Az a lényeg, hogy jól érzem magam a bőrömben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!