16 éves lány vagyok .160cm és 59/60 kg . mennyi lenne az ideális testsúly ahhoz h nr legyen nagy hasam de mellem legyen?
Amit leírtál azt álmodod minden nap? Vagy azt tervezed hogy majd holnaptól..? Mert ezt lehetetlen betartani! Gyümölcsöt én is sokat eszem, de szerintem még így is kevesebbet a kelleténél. Halat havonta egyszer... naponta kapszulában. Zöldség ugyanaz mint a gyümölcs. Egyszerűen nem lehet full egészségesen táplálkozni. A futás meg: én heti kétszer futok egy-egy órát, de így is non-stop izomlázam van. +heti 4 edzőtermi látogatás. És inkább beállt a testem mintsem változna. Persze így sem rossz.
De te még 16 vagy csak. A legjobb korban ahhoz hogy elrontsd a testedet egy egész életre. Ilyenkor fejlődik ki rajtad minden, A MELLED IS! Ha most sanyargatod magad, sosem lesz normális melled, sőt megkockáztatom hogy alakod sem! Az egészséges hormonháztartásról nem is beszélve. 18 után ráérsz fogyókúrázni, addig meg tartsd a formád.
köszönöm a gyors válaszokat !
egy hete tartom az ezer kclt mondjuk múlt héten csak 4x1 órát futottam ..
amúgy nem csak fogyni hanem izmosodni is szeretnék lábra ezért futok ennyit ..
Szia! Én 165 cm vagyok és szintén 59 kiló. Híztam sajnos a télen 4 kilót. Az én ideális súlyom 55 kiló, ezt szeretném most újra elérni.
Tehát, ha te 5 centivel alacsonyabb vagy, akkor 5 kilóval is kevesebbnek kell lenned, azaz 50 kiló körül lennél ideális.
De nem biztos hogy az 50 jó neked.. sokat számít hogy mennyi rajtad a zsír, izom. (az izom nehezebb) Inkább azt mondom 50-55 kiló lenne az ideális neked (is).
A 60 kiló se vészes, nálam se, de azért jobb szeretem a lapos hasat, szóval 5 kiló lemehet mindkettőnkről nyugodtan.
Hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!