173 cm-s 15 éves lányhoz hány kiló lenne az ideális? (lent)
57 kiló vagyok..nem érzem magam nagyon dagadtnak,de a seggem szerintem nagy,és a hasamon is úszógumi van,főleg,ha ülök nagyon ciki. Hány kilót kéne fogynom ,h kb. ilyen alakom legyen,mint neki ?
Cica, én ilyenekhez nem értek, de annyit mondok neked, hogy ne próbálj másra hasonlítani. Attól hogy valakinek van úszógumi ott lent, az semmi, nem csak az számít nálunk :) Speciel én minden második tanárom megfarkalnám, de ez a csaj kifejezetten undorító.
Bocsi, de nem tudtam másképp leírni.
19/f
Nálam ő a best. :)
Nem túl sportos, de nem is túl """kövér""". Imádom ezt a csajt, kívülről belülről :)
16/f
" én nem mertem volna 50 kilót mondani de ha 50-52-re lefogynál akkor tényleg nagyon jó alakod lehetne :)"
Amúgy tök furák vagytok, én 164 cm vagyok, és ha valakinek leírom, hogy 44 kiló vagyok már el akar küldeni a pszichiátriára, hogy anorexiás vagyok, élőben meg főleg...:D Nem hogy még azt mondják, hogy fogyjak le 40-re..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!