Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 cm-s 15 éves lányhoz hány...

173 cm-s 15 éves lányhoz hány kiló lenne az ideális? (lent)

Figyelt kérdés

57 kiló vagyok..nem érzem magam nagyon dagadtnak,de a seggem szerintem nagy,és a hasamon is úszógumi van,főleg,ha ülök nagyon ciki. Hány kilót kéne fogynom ,h kb. ilyen alakom legyen,mint neki ?

[link]

2013. jan. 19. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Lemehetne meg par kilo, ez azert meg eleg duci-juci suly am.
2013. jan. 19. 16:49
 12/19 anonim ***** válasza:

"Lemehetne meg par kilo, ez azert meg eleg duci-juci suly am."

XDDDDDXXXDDDDDDDDDDDDXXXDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDXD

NYILVÁN

2013. jan. 19. 16:50
 13/19 A kérdező kommentje:
tényleg duci? csak mert..nemtudom :S nem érezem magam annyra dagadtnak,csak a hasamtól kéne leszednem,és a csípőm széles..://
2013. jan. 19. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:
nem duci de ha sportolsz és egy kicsit fogysz akkor jobb lesz
2013. jan. 19. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
Kábítanak. 15 vagy, izmosodnod kéne. Ennyi. Kicsit odafigyelsz a kajára, hogy ne tömd magad chipsszel stb és tornázol a tesi órák mellé és kész is. Nem kell szerintem fogynod. Én is ennyi vagyok 167 cm-hez. nekem is van hasam meg derekam is. Csak nekem vékonyak a csontjaim ezért kicsit sokallom, de ha neked nem olyanok akkor normális. amúgy egy kép alapján szerintem látszana hogy kell e fogynod vagy sem. Szerintem csak izmosodnod.
2013. jan. 19. 22:32
 16/19 anonim ***** válasza:
55-re lefogysz az elég.
2013. jan. 20. 00:55
 17/19 anonim válasza:
Neked nem a súlyoddal van bajod hanem a hasaddal ahogy minden lánynak és a lapos has titka egyszerű edzés :) és kevesebb cukros cuccok pl.: csoki üdítők stb. meg szén hidrát és zsír. ennyi. a zsírt égetni kell és ehhez rendszeres edzésre van szükség, de fogyni semmiképp ne akarj. A kérdésednél meg annyit hozzá tennék h "ideális"? hát a te ideális súlyod nő létedre is 67 kg durván... legyen 64-65 de te 57-tel még alacsony vagy. és az első kommentelővel kell egyet értsek h ne akarj másra hasonlítani, de ha már nem lehet le beszélni róla akk ha jön a jó idő járj le futni esténként vagy 3/4 órát fél órat :) de ne csak 1x hanem mindennap :) ennyi a tanácsom. 21/F
2013. jan. 20. 09:48
 18/19 anonim válasza:
75%
fogyni? nem inkább hízni?
2013. jan. 26. 19:30
 19/19 anonim válasza:

igazából mindenkinek más :) én is 173 cm vagyok pont és 52kg. de nekemis a hasam meg a combom pl nem tetszik. nemcsak a kilogrammokon múlik hanem a csontozaton is hogymilyen nehéz vagy emiatt neaggódj. nálam alacsonyabblány 55 kb és jobb az alakja mint nekem. szálkásíts, ha úszógumi van az fogyókúra de aztsem kell vészesen. csak ha nagyon nem vagy megelégedve magaddal :) az én testzsírszázalékom 17,5 ami a 19es átlag alatt van szóval ne ahhoz viszonyíts. tök egészséges az úgy. csak ha nemtetszik dolgozz rá kicsit,pár hónap és tökéletes lesz:)

16/l

2015. febr. 9. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!