14 éves vagyok 167 centi es 44 kilo. Valahanyszor tukorbe nezek mindig kovernek latom magam. Sokan mondjak h tokeletes alakom van de en nem igy gondolom. Anyukam szerint mar tul sovany vagyok. Szerintetek idealis ez a testsuly, nem tul sok?
Ez így kevésnek is tűnik inkább.
De egy kép többet mondana,ha nagyon fontos küldj egyet.
Ez nemhogy ideális, már inkább kevés. Közel vagy lelkiekben valamilyen táplálkozási zavarhoz, ha így gondolkozol :(, ne a magazinoknak, a netnek, meg a buta kis kortársaidnak higgyél!
55 kiló lenne a normális kb. ehhez a magassághoz. Anyukádnak igaza van.
Nagyon hasznos kommenteket kaptál, de gondolom egyik tanácsot sem fogod megtartani. Sajnos a te korosztályod nagyon felszínes; minél soványabb valaki, annál jobb, és ha valakin van egy csöpp felesleg is, azt már emberszámba se veszik. Te meg beleestél abba a hibába, hogy ennek az elvárásnak meg is akarsz felelni. De ebbe fogsz belebetegedni... megéri ez neked?
Anyukád tud arról, hogy így nézel magadra? Ha az én gyerekemnek lenne ilyen testképzavara, minimum elbeszélgetnék vele, de ha én nem tudok hatni rá, irány a pszichológus. Sok fehérjét; húst, halat, tojást kéne egyél, és jó szénhidrátokat, mint pl teljes kiőrlésű péksütik, rizs, zabpehely.
De gondolom, amíg össze nem esel az utcán a gyengeségtől, és nem találod magad egy kórházi ágyon infúzióra kötve, nem fogsz változtatni az életmódodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!